• Pumpkin

    Vart köper jag snygga BH:ar?

    Visste ni att över 90% av alla kvinnor köper fel storlek på BH:n?!

    Jag hör till en av dessa kvinnor, jag har nämligen alltid köpt 75-80D och tyckt att det varit bra. Har aldrig haft en BH som suttit särskilt bekvämt, men har väl tänkt att det är så det ska kännas. Men sen såg min mamma Oprah Winfrey när de tog upp just det här ämnet och kom snabbt fram till att jag har helt fel storlek, så vi gick ut och provade helt enkelt. Resultatet? 65F!!! Hallå, finns den storleken överhuvudtaget?! Expediten tittade konstigt på mig och tyckte att har man så stora bröst så kan man inte ha så liten omkrets, om man nu inte opererat brösten (vilket jag inte har). Hon hade EN BH i storleken 65F, men den var ju bara hemsk.

    Så nu sitter jag här, med en 70F som jag kommer att få sy in så småningom, och undrar om nån mer har samma problem att hitta BH:ar som jag har? Eller om nån kanske har tips på butiker eller e-butiker som säljer stora BH:ar för smala kvinnor?

    Tacksam för hjälp!

  • Svar på tråden Vart köper jag snygga BH:ar?
  • Pumpkin

    Och nej, jag har aldrig haft "dubbla" bröst trots för liten storlek, eftersom jag köpt större omkrets istället.

  • Pumpkin

    Rugbytjej

    Jag köpte min på Kungs-BH:n i Uppsala. Supertrevlig kvinna som gjorde sitt yttersta för att jag skulle hitta nån jag trivdes i!

  • Pumpkin

    Ettolrach

    Precis så upplever jag det! Har man större än D-kupa, ja då MÅSTE det ju vara så att man ska ha STOR omkrets *suck*

Svar på tråden Vart köper jag snygga BH:ar?