Inlägg från: Lioness *förlovad* |Visa alla inlägg
  • Lioness *förlovad*

    Finländska brudar!

    ASG, jag såg ett par snygga sandaler på K-kenkä häromdagen. Billiga var de också, just under 40?. Men kanske inte de festligaste precis, men om du vill använda dem fler gånger kanske de ändå är ett alternativ? De var ljusbruna/beiga med ganska låg klack, en bred rem (eg, två ssmala om satt ihop) över fotryggen, öppen tå och en rem runt vristen och bakom hälen. Hmm... Jag förklarar kanske inte så bra? ;) De hade också en annan snygg sandal, men den hade klack och var dessutom babyrosa (och mycket dyrare).

  • Lioness *förlovad*

    Oj, vad ni skriver! :D Det tog etttag för mig att läsa ikapp, har varit upptaget med annat ett tag.

    Vi bestämde i samband med förlovningen (i februari) att vi ska gifta oss nästa sommar. Preliminärt har vi sagt den 7 juli, men det kan lika bra bli den 14, vi får se... Det viktigaste just nu är att vårt hus blir klart och sedan ska vi börja planera på allvar.

    Jag måste hålla med om att det finns sådana här på BT som planerar in i minsta detalj ett år (eller flera!) på förhand, men det är nog inget för mig/oss. :)

  • Lioness *förlovad*

    Med tanke på hur många ggr vi ändrade oss angående köksinredningen i vårt hus så är det nog bara bra att jag inte har börjat titta på ex. klänningar ännu... ;)

    Inbjudningskort skulle jag så smått vilja börja med redan, men vi har bestämt oss för att ha en kombinarad förlovnings- och inflyttningsfest i juli så till den festen måste jag ju också ha kort. :P

  • Lioness *förlovad*

    tindra star, jag har fått inbjudningskort till några förlovningsfester (och andra fetser med) och jag vill gärna göra egna kort, så det kommer vi att ha. :)

  • Lioness *förlovad*

    - Gooseberrygirl: 3/6 2006, Åbo
    - Sunflower_Girl, 10/6 2006, Pedersöre
    - ASG, 15/7 2006, Korsholm
    - brud81 22/07/2006 i Åbo
    - nattviol 12/8 2006, Åbo
    - Netta79: 19/8 2006, Nykarleby (men bor nu i Åbo och flyttar sen till Esse)
    - lyckligastebruden, 9/9 2006, Vasa
    - Ell, 9/9 2006, Jeppo
    - aquawoman 9/9 2006 Jakobstad
    - netateta: 30/9 2006, Pedersöre
    - CKL 31/12 2006, Korsholm
    - Lioness, 7/7 2007, Vasa
    - tindra star, ?/? 2007, Munsala

    Klistrade in mig i listan och tog mig samtidigt friheten att ändraom den så att den som är "först ut" står först. :)

  • Lioness *förlovad*

    Tack för det, netateta! :D

    Har nu kollat in ells hemsida och är mycket imponerad. Jag tror inte vi ska ha en hemsida, för jag kan inte göra en och sambon har inte tid...

    Psalmer var det tal om också... Måste erkänna att jag inte har så väldigt bra koll på sådana... Men eftersom jag faktiskt äger en psalmbok slog jag upp vilka vigselpsalmer det finns:

    - Gud se i nåd till dessa två (235)
    - Du Gud har skapat människan (236)
    - Se livet vill blomma (237)

    (Min psalmbok är från 1986 bör kanske tilläggas)

    Jag tycker det är dumt att vi inte har en annan text till Den blomstertid som de tydligen har i Sverige? tycker mig också minnas att jag har sjungit andra psalmer på de bröllop vi varit på de senaste åren, men kan inte just nu komma på vilka de i så fall skulle ha varit. Ska fundera lite...

  • Lioness *förlovad*

    Guds kärlek är som stranden och som gräset passar väl till vigsel?

  • Lioness *förlovad*

    netateta

    464, vilken är det? *springer efter psalmboken igen*

    Jaha, Som mannen och kvinnan i glädje tillsammans. Hmm... Den har jag aldig sjungit eller hört, men texten är ju fin. :)

  • Lioness *förlovad*

    På det senaste bröllopet vi var på (sambon och jag alltså) så sjöngs "För kärlekens skull" (av Ted Gärdestad) och "Av längtan till dig" (Åsa Jinder) som solosånger i kyrkan. Det var såå fint...

  • Lioness *förlovad*

    Oh, jag hatar när det dyker upp smilisar där man INT vill ha dom!!

Svar på tråden Finländska brudar!