• aquawoman

    Finländska brudar!

    Hejsan alla brudar!

    Här finns en österbottning till, från norra delen närmare bestämt. Vårt bröllop blir i september! Det närmar sig smygande...

  • aquawoman

    Vårt bröllop hålls på ett litet ställe nära Kokkola i september. Kul att se att andra Pampas-bor finns med här!

    Ifall det är andra som ska ordna tvåspråkiga bröllop så hör av er, kanske vi kan hjälpas åt. Vårt kommer att gå på finska-svenska.

  • aquawoman

    Hej ell å alla andra. På vårt bröllop blir vi ca 130 gäster, folk i alla åldrar och i princip från hela Finland (samt några svenskar). Det ska bli så kul med alla nära å kära under samma tak!

    Vi har inte bestämt något tema än (kanske vi skippar det) men färgerna på dukningen, inbjudan och allt annat kommer att gå i mörkrött, orange/guld och mossgrönt.

  • aquawoman

    Va roligt Ell då gifter vi ju oss på samma dag! :-O

  • aquawoman

    Nähä, de blev ingen lila gubbe... då får de bli en istället

  • aquawoman

    Har inte sökt så hemst mycket på finska sidor, men har fått uppfattningen att det är klenare med sidor som liknar denna.

    Idag när jag strosade på en loppis så fyndade jag fjolårets och äldre bröllopstidingar (finska å svenska) för 50c. styck. Mycket fina idér till dukningen o.dyl.

  • aquawoman

    Halloj!

    Lillkillen sover så nu akn jag dyka in i bröllopsplaneringens härliga värld igen.

    Värst vad ni har diskuterat hus här idag Vi har satt vårt husprojekt på is ett tag. Kände att orken sinade redan innan vi ens började ta tag i allt som husbtgge innebär. Så för att spara på krafterna så tar vi det lilla lugna ett tag på den fronten.

    Vi bor i Jakobstad så du Ell bor väl ganska nära oss då antar jag (ifall du inte bor norr om Kokkola förståss).

    Tack för linktipsen...skall gå å kika vad de har att erbjuda. Vad gäller inbjudan och andra "trycksaker" så har jag kollat att det lönar sig (med hästlängder) att kopiera upp allt sådant hos en kopieringsfirma! Mycket billigare och slutresultatet lika snyggt (beroende på stilen man vill ha förståss).

  • aquawoman

    Här skiner solen! Aah så härligt!

    Men till saken. Är det någon här som har tips varifrån man kan köpa/beställa dukar och servetter (typ Duni) billigt?! Samma sak gäller också andra dekorationsattiraljer. Nu tänker jag alltså på finska sidor eller butiker eftersom portot blir för högt från Sverige antar jag.

  • aquawoman

    Yes!

    Jag har ikväll äntligen lyckats åstadkomma något!
    Nu är sångaren till kyrkad fixad (måste bara hitta en väääldans fin låt.Ideer?) och toastmastern likaså!

Svar på tråden Finländska brudar!