Inlägg från: pickolina |Visa alla inlägg
  • pickolina

    Hur mycket könshår ska man raka?

    Tycker det är bra att folk göra som de själva vill och skiter i vad andra gör eller inte gör så även om jag själv är rakad så "hejar" jag på *Minna*!

    Själv varierar jag. Ibland helrakat, ibland en trekant och ibland orakad men då trimmat istället, så jag låter det aldrig växa sig långt..

  • pickolina

    Att raka sig tar ju bara ett par min så varför skulle man inte ha rid att göra det varje dag???

    Jag anv numera en bomullstuss med alsolsprit på och sedan jag började med det är jag prickfri... :D

  • pickolina

    Ha TID att göra det skulle det ju naturligtvis vara

  • pickolina

    Dorothy

    Det svider ingenting på mig i alla fall... Jag är superglad att jag kom på tanken att testa för det fungerar verkligen för mig. Tror det är viktigt att anv en bomullstuss dock, så man inte får alsolsprit på det intimaste för det är nog ingen höjdare för slemhinnorna.

  • pickolina

    jajj@

    Varför??? För att man tycker att det är snyggt och skönt! :) Svårare än så är det inte..

  • pickolina

    Heroine

    Ok, mitt problem är tvärtom.. Det kliar ALDRIG när jag är rakad men de få ggr jag låtit det växa ut så kliar det minsann. Alltså inte under utväxten utan när håret sedan är långt.. Nej jag tycker inte alls att det är skönt på ngt sätt.

    Jag har inga som helst problem med stubb heller pga att mitt hår är så mjukt så det känns aldrig stubbigt, så som det gör på benen när det växer ut...

    Så för min del handlar det faktiskt om att det både är skönare och snyggare.. :) Men det är olika för alla.

  • pickolina

    blablabla

    Hmm...??? Har aldrig haft sex med en massa hår så...vet inte vad det är för skillnad på känslan men många säger ju att det är skillnad....

  • pickolina

    blablabla

    Hår i maten... Menar du att du inte hört det uttrycket???? Det brukar ju vara argumentationen för rakning jämt... :) Oftast killar som anv det uttrycket däremot om jag tänker efter...

  • pickolina

    ...Eftersom "hår i maten" syftar på att man ger någon annan orals*x och inte om man själv ar rakad eller ej, för man "äter" ju inte sig själv... *hehe*

  • pickolina

    Kurdovic

    Jag rakar i och för sig men det jag lämnar kvar (om jag nu lämnar kvar ngt) trimmar jag med en hårtrimmer, för att få det jämnt och snyggt vilket kan vara svårt med sax.

    De första åren jag började ansa håret så använde jag bara trimmer, dvs jag rakade inget alls utan trimmade ner det.. När man trimmar kan man ju dessutom välja vilken längd man vill ha på håret. :)

    Jag har aldrig någonsin haft problem med att det kliat så jag har svårt att ge tips där men kanske att det inte kliar om du bara trimmar håret kortare och inte rakar bort det helt?!?

    Det kanske kan vara något att testa, OM du vill vara ansad menar jag. Om du inte vill så ska du inte göra det för någon annans skull.

    Gällande killar så har jag sett på olika forum att många killar gillar orakade tjejer men jag har aldrig i mitt liv mött en sådan kille... *s* Alla jag träffat har velat ha rakade tjejer, framförallt vill de ha det rakat runt själva musen men de är oftast inte lika kinkiga hur man ser ut på själva ven*sberget.

    Men åter igen, du ska göra som DU själv känner att du vill göra!

Svar på tråden Hur mycket könshår ska man raka?