• Lanzara

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    jaaa.... alla är väl lite deprimerade av vädret antar jag?!

    Jo, det är roligt med bilder! Dessutom bra att man där också kan visa sina favoriter så behöver man inte länka en hel massa!!

  • Lanzara

    MsNordqvist: Vackert!! Blev så inspirerad att jag själv blev tvungen att ladda upp några av mina favoriter!! Gå gärna och titta...-> och kommentera!!

  • Lanzara

    Ja-a, det skall bli spännande att se vad/hur man väljer!! Tycker ni inte att det skall bli trevligt om sisådär två år när vi förhoppningsvis får se bilder från varandras bröllop?! Då skall det bli roligt att se hur det VERKLIGEN blev!!

    Jag skall på begravning snart, så det blir väl inte så mycket bröllopsfunderingar för mig idag! Men ha det bra!!

  • Lanzara

    hOhOOOO....(Måste skaka lite liv i tråden innan jag börjar läsa på finskatent!)

    Trevlig helg!!!

  • Lanzara

    MsNodqvist - Tack för tipset, den skall jag köpa ikväll.... Hoppas den bara finns här, men det brukar de nog oftast!!

    Vet någon annars vart Cartesia och Helmborn2b har försvunnit??

    Imorgon har jag mitt sista prov... Sen tar jag sommar!!! (bara det att jag borde läsa finska nu då, men jag har "paus"! )

  • Lanzara

    Oj vad ni har varit på gång idag tjejer!!

    Själv är jag jätteglad nu. Sista provet är förbi, avslutning på lördag. Och imorgon far vi på studieresa till Åbo och är där till torsdag. Så skolan börjar vara klar för detta läsår!!

    Nu skall jag också hoppa över till svartbrud och se vad ni har åstadkommit!!

    Gonatt på er och ha det bra. Syns (okej, hörs då...) på fredag!!

  • Lanzara

    Hej på er!!! Har tittat in här och uppdaterat mig i era tankar, men aldrig haft tid/ork eller lust att skriva nåt. Men nu skall jag ia skriva lite så att ni inte glömmer att jag finns!

    För det första: Välkommen till er nya!! Roligt att tråden växer!

    Jag har haft fullt upp med resa, skolavslutning, fester och jobb den senaste veckan! Har nu äntligen sommarlov, men känner mig ändå på ett sätt MINDRE utvilad. Jag jobbar 8h/dag så jag är borta hela dagarna... Och man kan ju inte skolka från ett jobb som man kan från skolan!
    Men detta har jag ju valt själv, och huvudsaken är ju att jag får pengar! Dessutom är jobbet i sig ganska trevligt.

    Skall filosofera lite kring era samtalsämnen. Jag blir 18 i oktober och min pojkvän 21 denna månad. Vi har varit tillsammans nästan 2½ år och gifter oss om ca. 1 år och 9 månader (1.3.2008). Med tanke på min ålder förstår ni antagligen att min biologiska klockainte har börjat ringa än och "får" inte ringa ännu på nästan 10 år! Som tur har pojkvännen en massa syskonbarn jag kan mysa med!

    Jag har inte tänkt ha några tärnor, på sin höjd min lillasyster som "buketthållare" i kyrkan. Men dethär får tiden utvisa.

    Vi har inte berättat åt någon NÄR vi tänker förlova/gifta oss och därför hoppas jag verkligen att ingen känner igen mig här!!!

    Ja... nu just kommer jag inte på fler saker, men vill också säga åt "nykomligarna" att ni skall bli medlem på svartbrud, jättespännade att se inspirationsbilder!

  • Lanzara

    MsNordqvist: Vad roligt!! Nu är det lite kortare tid att vänta då... Och dethär är ju verkligen en vacker tid!!! Ibland blir jag också sugen på sommarbröllop också, men än sålänge sitter datumet fast!

  • Lanzara

    hihi... spännande att läsa om dina erfarenheter från bröllopet june20!

    MsNordqvist - verkligen en fin festlokal!!!

    Vad gör ni andra i helgen?

  • Lanzara

    MsNordqvist, vad underbart!! Stället verkar helt perfekt! Vet du vad det kostar att hyra stället?

    Idag är jag annars väldigt på bröllopshumör!! Jag har haft en väldigt bra helg med älsklingen... Jag ser ljust på framtiden och bara lääängtar till allt!!! Dessutom skall vi till stockholm veckan efter midsommar så då har man ju lite ledighet och annat skoj att se fram emot!! Är det nån som har nåt tips på vad vi MÅSTE göra?

    Jag tror dessutom att jag har bestämt mig för vilken frisyr jag vill ha på bröllopet... Utsläppt men lockigt, och en lite större tiara! Om någon är intresserad har jag en bild av frisyren på svartbrud.se!!

    Nu blir det dags att gå och sova (klockan är över 11 här) och en ny arbetsvecka väntar... Men denna gång bara 4 dagar!!!

    Gonatt på er och ha det bra!!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2