• Lanzara

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    MsNordqvist

    Ysch vad tråkigt. Känner ibland igen mig i detdär. Min bilivande är inte precis tystlåten, men ibland kan han ändå vara irriterande tyst. Speciellt med att prata om stora och svåra frågor. Jag är ibland lite filosofisk och pratar gärna om lite konstiga saker, men men... Egentligen skall jag nog inte gnälla.

  • Lanzara

    Du verkar vara hård June20 Men ibland är det kanske enda som hjälper. Män och kvinnor tänker OLIKA. Men ngns personlighet kan man knappast ändra så mycket på...(ifall de är tystlåtna av sin natur).

  • Lanzara

    Hohoo, var är ni idag tjejer??

    Själv sitter jag här, trots att jag borde göra allt annat. Jag blir så arg på det finska språket. Imorgon skall jag ha en bokrecension PÅ FINSKA, trots att jag inte e klar me boken ännu.. Vi fick dessutom jättemånga översättningsmeningar + att vi fick ut en uppsats idag där det gick väldigt dåligt. YSCH YSCH YSCH. Jag är verkligen dålig på detta. Nu är jag t.o.m. nervös över att jag inte skall klara finskan i studenten...

    Enda skälet till att jag hellre skulle bo i Sverige är just för att slippa lära mig detta svårt, fördet är OMÖJLIGT men ack så nödvändigt här!!!
    + då att jag hellre skulle bo i Sverige för att jag inte skulle behöva skämmas över pinsamma eurovisionsbidrag, hur tror ni det går på lördag???

  • Lanzara

    Ja veet, de va lite som ett skämt! Men ifall du har sett Lordis bidrag tror jag att du förstår mig!!

    Jag gillar inte heller Carola. Hon hör till kategorin 40-åringar som vill och låtsas vara 19. Ysch för dem!

  • Lanzara

    Sant sant... Varför alla dåliga låtar? Schlager skall det ju vara, vissa passar faktist inte med...

    Håller också med om att Lordis bidrag faktist går att höra på sålänge man inte ser dem. Även om jag inte är någon hårdrocksfantast. Men skall i alla fall bli roligt att se hur det går för dem, om de ens kommer med till finalen!

  • Lanzara

    June20

    Ja veet, vi är grymt dåliga. Men så sänder vi aldrig våra bästa bidrag heller! Bäst vad vi NÅNSIN har hamnat på är en 6:e plat tror jag... Men alltsom oftast har vi hört till de sämsta. Även om detta resultatet i år skall bli intressant att se (pga vår "groteska" låt) så är det faktiskt första året jag nästan skulle HOPPAS att vi skulle komma sist.

  • Lanzara

    Är det annars någon annan av er som är medlem på svartbrud.se? Eller är det bara jag och June20?! Ett ips till ni som inte är---> BLI! En jättebra sida!!

  • Lanzara

    lill mama

    VÄLKOMMEN!! Klart du skall hänga på, roligt att se att vi blir fler... Klänningarna sen, gillade du dem? Och vilka isåfall, har på känn att jag har lagt ut flera! (de från La sposa eller Benjamin Roberts)

    Vilket mysigt frieri...
    Vi planerar också att fara till Maldiverna på bröllopsresa!! Har du något speciellt att säga om sället/bra länktips?? Jag vet inte sådär överdrivet mycket. (Men iofs hinner jag ju ännu ).

    MsNrdqvist, Ja vi KLARADE oss, men se till att det inte upprepas!

  • Lanzara

    Oj vad många smileys .

    Nu skall jag iaf fara i bastu innan jag skall till skolan om ca en timme. Hörs kanske ikväll!!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2