• Lagosen

    Brudar i Borås

    Nu är det dags att skapa en ny tråd för alla blivande brudar i Borås. När ska ni gifta er? Hur har ni planerat? Är det mycket kvar?
    Själv ska jag gifta mig den 5/8-06 och börjar känna att tiden rinner ifrån mig trots att det är ca 5 månader kvar

  • Svar på tråden Brudar i Borås
  • Therese_

    ..MiaFia

    Såg dina bilder nu.. Det är ju DU!
    Vad fina ni var!!

    Kram

  • AngelicaL

    Jag var inte välkommen i denna tråden då antar jag iom att jag total ignorerades.

  • FiaMia

    Therese_: Nä, vad kul att det är DU! Men Borås e ju inte så stort... Var tvungen att gå tillbaka och kika när det va dax för dig, i september. Vilket datum? Har du mycket kvar att fixa med? Lycka till med allt, Kram!

    AngelicaL: Självklart är du välkommen!! Har bara inget svar på din fråga... Klänningen som min tärna hade är inköpt i Blidsberg, Isabellas. Grattis & lycka till på lördag!

  • qazbnm

    FiaMia

    Vad fina ni var!!!
    Jag har gått i samma klass som din tärna :)
    när vi gick på bergdalsskolan, sen gick vi i parallel klassen på engelbrekts skolan.
    Känner igen dig med, du kanske gick där med???

    /Josefin

  • qazbnm

    Therese_

    Jaså du bor så nära :)
    Själv bor jag i stålarp. Andared heter stället :)

    /Josefin

  • FiaMia

    qazbnm: hihi... jag gick också på både Bergdalen och Engelbrekt, men jag är ett år äldre än min tärna. Nu blir jag ju nyfiken på vem du är?!

  • stenvall

    FiaMia:
    Vad hette den mysiga tjejen som fixade sminket på Make Up Store??? Funderar själv på att sminka mig på MUS på bröllopsdagen, men har fått info om att kvaliteten på de anställda är väldigt ojämn så det vore bra att få ett namn.

  • Therese_

    ..MiaFia

    16 sep blir det.. Ja, jag har lite kvar att göra.. Skall prova klänning nu den 8de! Skall bli jätte kul. Skall lämna barnen hos mina svärföräldrar och ha en heldag själv med mamma.. Skall bli sååå mysigt!!
    Man inser nog inte hur mycket det är innan man skall göra allt! Som tur är jag hemma hela denna sommaren innan jag skall börja jobba..phu!! Man kan ju(om man vill)gräva ner sig hur mycket som helst i djungeln..

    ..Josefin
    Vet inte riktigt vart det ligger..
    Var på Hedebergs i går och såg ett ungt par kolla på ringar.. tänkte på dej då..

    Kram allihopa!!

  • FiaMia

    stenvall: Tjejen på MUS hette Jennie. Hon var väldigt mån om mina önskemål och frågade hela tiden om hur det kändes, för mycket, för lite eller lagom... Jag hade även med mig en bild från senaste Bröllopsmagasinet där jag fastnade för en modells sminkning, så hon utgick lite från den.
    Fick även en hel del tips man kunde tänka på när man ska fotas: Man ska inte ha för glittrig ögonskugga, annars blänker det för mycket när man fotas. Man ska även ha ett matt läppstift istället för glossy, för annars får man en streck mitt på läppen på bilderna. Själv brukar jag alltid ha läppglans, så det var verkligen väl värda tips!

    Therese_: Vad roligt att prova klänning!! Vart ska ni någonstans? Själv köpte jag min klänning på Isabellas i Blidsberg & tärnans klänning köptes på B&B här i Borås.
    Visst är det en massa att tänka på, men samtidigt är det ju såå kul! Vart ska ni ha festen?

  • FiaMia

    Neej, nu blev det knas... tärnans klänning köptes också i Blidsberg till slut, men vi va och prova en drös på B&B innan vi bestämde oss

Svar på tråden Brudar i Borås