• Lagose­n
    Äldre 6 Apr 15:24
    20529 visningar
    154 svar
    154
    20529

    Brudar i Borås

    Nu är det dags att skapa en ny tråd för alla blivande brudar i Borås. När ska ni gifta er? Hur har ni planerat? Är det mycket kvar?
    Själv ska jag gifta mig den 5/8-06 och börjar känna att tiden rinner ifrån mig trots att det är ca 5 månader kvar

  • Svar på tråden Brudar i Borås
  • MakeMe­Up
    Äldre 18 May 20:36
    #0

    Ja klurar oxå på fotograf men kassan tryter... Någon som har humana priser???

    Kram

  • qazbnm
    Äldre 18 May 20:41
    #0

    Mitt problem är att jag skulle vilja ha alla bilder på cd skiva så kan man framkalla efter hand, men alla fotografer tar ju paket pris och då ingår ju en massa framkallningar och då är man genast uppe i ca 3000 för en och en halv timmes jobb. :(

  • H & A
    Äldre 19 May 13:07
    #0

    Har hämtat klänningen!! Å den är såååå vacker kan inte bärga mig snart är så avis på er som har bara 12 dgr o 1 tom!! kvar... själv har jag 50 dgr kvar

    FOtograf ja.... min kusin är nyhetschef på BT o min farbror jobbar där oxå... så de fotar oss verkligen bussigt och de tar bara betalt för minneskorten oxå, så vi har LYX

  • qazbnm
    Äldre 21 May 10:30
    #0

    FiaMia

    Hoppas att du hade en underbar dag!!!
    Tänkte på dig igår när regnet öste ner.

    /Josefin

  • Angeli­caL
    Äldre 22 May 00:23
    #0

    Hejhå! Hoppar in lite i sista stund, på Lördag gifter jag mig. Vi skall ha dop med överraskningsvigsel. Tänkte höra med er, min tärna vet ännu inte vad hon skall ha på sig (och jag blir galen). Vad ligger "tärn/bal klänningar" på i Borås?

  • Theres­e_
    Äldre 22 May 10:55
    #0

    ..Josefin

    Ja, jag bor i dalsjöfors!! Gör du oxå det?? Blir det bröllop nästa helg för dig?? Vad kul!!

  • qazbnm
    Äldre 22 May 14:24
    #0

    Therese_

    Ja jag bor oxå i Dalsjöfors :) Japp den 3 juni smället det ;)
    Vi skulle gifta oss i kapelet först men i fredags så ändrade vi oss så nu blir det i kyrkan istället!!!

    Josefin

  • FiaMia
    Äldre 22 May 15:38
    #0

    Vilken underbar Dag!!! Och här står jag nu som fru... wiiii!!!

    qazbnm: Tack för att du tänkte på mig! Var lite orolig eftersom vi ville fotas utomhus och regnet bara öste ner under hela förmiddagen... Men när vi kom ut från kyrkan så klarnade det upp och solen visade sig till och med. Så allt löste sig...

    Började dagen kl 7.30 hos frissan... blev en hel del gäspningar måste jag erkänna! Men efter någon timma med locktång och hårnålar så började man tänka på vad det är som man fixar till sig för... fjärilar i magen kan man lugnt säga!!
    Därefter bar det av till Make Up Store (10.30) och där blev jag sminkad av en jättemysig tjej. Hon gjorde ett jättebra jobb och jag köpte med mig lite sådan som man kanske ville bättra på med under dagen!
    Sedan kom vår chaufför (tärnans sambo) och hämtade oss igen och då var det hem till min kära mor det bar av. Där åt vi lite lätt lunch och fixade till oss det sista och bytte om.
    Vid 13.20 åkte vi till Toarps kyrka och då var jag så nervös så det kändes som om hjärtat skulle hoppa ur bröstet...
    Sedan var det dags... Vigseln! Min blivande man stod och väntade på mig framme vid altaret. Fick stöd av min lilla brudnäbb, som höll mig i handen och min tärna som gick in bakom mig när vi gick upp för altargången. Kommer aldrig att glömma när vi stod där framme och drunknade i varandras ögon när vi avgav våra löften... Så vackert! Och sedan när min mans bror sjöng Sång till friheten och spelade gitarr. Får ståpäls bara jag tänker på det...

    Det hade regnat hela förmiddagen, men precis när vi gick ut från kyrkan då sprack himlen upp och solen tittade fram. Trodde först inte att det var sant!! Hade oroat mig så över vädret eftersom vi helst ville bli fotade utomhus efter vigseln. Men nu kunde man pusta ut lite plus att den värsta nervositeten släppt efter vigseln. Tog en liten sväng i veteranbilen innan det var dags för fotografen att plåta!
    Tjejen som fotade oss heter Jenny och hon var helt fantastisk! Man kände sig helt avslappnad och det kändes att detta kunde hon utan och innan. Längtar tills vi får bilderna på CD, dom skulle komma i morgon redan!
    Efter lite mer än en timmes fotografering bar det av till Grand Hotel där festen hölls. Checkade först in och lämnade våra väskor i sviten och sedan tog vi hissen ner till festvåningen. Där stod alla våra vänner och tog emot oss med jubel & hurra!
    Först var det brudskål, snittar och mingel. Dom hade även fixat så att ett bildspel från vigseln visades på storbilds-tv:n! Skoj att få se direkt!
    Sedan kl 18.00 öppnades dörrarna in till själva festlokalen och där fick vi förrätts buffé med massor av god plockmat och sedan varmrätt; oxfilé på en bädd av vitlöksrostad potatis, grilltomat och baconlindad haricot verts, mums! Sedan serverades kaffe och chokladknyten.
    Både toastmastern, tärnan och bestmannen såg till att allt flöt på under hela middagen och kvällen. Det var tal blandat med sång, spex och lekar. Dom var helt suveräna!! Det är mycket tack vare dom som allt blev så lyckat, det var precis lagom utav allt!

    Detta är en dag som man alltid kommer att ha med sig som den lyckligaste dagen i våra liv!

    Kram på er alla Borås Brudar och hoppas ni vill dela med er utav era upplevelser under er Bröllopsdag!

  • FiaMia
    Äldre 22 May 18:44
    #0

    Har lagt in lite bilder om ni vill kika:
    www.familjeliv.se/hem/mialisan/galleri.php

  • Theres­e_
    Äldre 22 May 18:55
    #0

    ...miafia!

    Är det fd klasson?? I så fall så är det klasskamraten på media..
    Ett jättegrattis till dig och din kära!!!!!!

    ..Josefin
    Hoppas det blir bra den 3de..Skall tänka på dej när kyrkklockorna börjar ringa.. Bor ganska nära kyrkan..

    Kram på er!!

Svar på tråden Brudar i Borås