• FiaMia

    Brudar i Borås

    Vad roligt med en ny tråd och fler nya brudar i Borås!

    Jag gifter mig den 20:e maj. Har planerat sedan augusti förra året. Börjar känna lite panik nu ändå... Är ju så kort tid kvar! Men såååå underbart!

    Jag för över listan från den förra tråden så kan ni skriva in er (kopiera, klistra in). Roligt att ha en överblick av hur många vi är!

    Brud i Borås 2006:

    Maj
    20/5 FiaMia Toarps kyrka, Grand Hotel

    Juni
    3/6 Qazbnm Mikaels kapellet (Toarp kyrka)

    Juli
    8/7 HoA Ramnakyrkan, Hofsnäs
    8/7 Pixan Brämhults kyrka, Sundholmen

    Augusti:
    12/8 guldklimp Seatons kulle/Örbygården
    26/8 aug 2006 Ramnakyrkan
    26/8 Mumrik, vigsel inte klart än, fest på Annelundsvillan

    September:
    2/9 Brud-06 Vänga kyrka, Grand Hotel
    9/9 helenejoh, Brämults kyrka, lokal ej klart än

  • FiaMia

    Nu är vi några stycken borås brudar minsann... och det verkar som att jag är först ut! I går va det bara EN månad kvar... gaaaahhh pirrigt värre!

  • FiaMia

    qazbnm: Vi tillhör Toarps församling, men vi bor inte i Dalsjöfors utan längre mot stan, mellan Kråkered och Målsryd. Ett gammalt hus som vi renoverat, med ett stycke mark till.

    Joossan: Jag köpte min klänning på Isabellas. Det är lite speciellt där kan man säga. Hon har bl.a. en samling porslinsgrodor utanför. Blev "varnad" innan vi åkte dit att det ser lite mysko ut så jag blev inte så chockad, annars kan man nog undra vart man hamnat...
    Men när man väl kommer in så finns det hur mycket som helst att välja på och hon är jättetrevlig. Märks att hon har stor erfarenhet utav branchen!

  • FiaMia

    Lagosen: Det var den yngre som hjälpte mig och hon var jättetrevlig... Tråkigt när man blir illa bemött som ni blev. Då betalar man hellre lite mer och får bra service/hjälp!

  • FiaMia

    Joossan: Vår kantor heter Sanna Moberg och arbetar i Toarps församling. Sedan kommer vi att ha en präst från en annan församling eftersom vi känner henne!

  • FiaMia

    H & A: Välkommen tillbax!!!

    Det vi har kvar är:
    -Ringarna ska hämtas nästa vecka.
    -Tårtan ska jag beställa i morgon.
    -Köpa godis & göra klart chokladpåsarna.
    -Köpa vitt paraply.
    -Göra klart vigsel & fesprogram.
    -Beställa hem hjärtformat ris.
    -Ringa kantorn och checka av.

    Det är nog allt... ganska mycket att fixa med. Allt som ska inhandlas får vänta tills efter lönen...
    Sitter med festprogrammet just nu så hoppas att jag får klart det snart! Kommer dock vänta med att printa det tills precis innan, ifall det sker några förändringar eller om någon tackar nej i sista minuten!

  • FiaMia

    qazbnm: Var ute på lunchen precis och köpte ett vitt paraply med söta volanger på inne på Fait.

  • FiaMia

    H & A: Mina är ljusrosa från Bianco. Hade kostat 800 kr, men var nedsatta till 600 kr. Lite lagom + att jag kan använda dom fler gånger! Vårt tema är grått och ljusrosa så det matchar så bra så!

    I dag köpte jag en ny korsett. Hade köpt en tidigare, men när jag fick prova den hemma i lugn och ro så satt den inte riktigt bra. Men nu hittade jag en inne på MQ av alla ställen och den satt perfekt. Bak är det vanligt vitt bomullstyg och fram är det spets med snörning i mitten. hihi

    qazbnm: Har du hunnit kika på paraplyet?

  • FiaMia

    22 dagar kvar.... gaaaahh!! Börjar allt få lite nojja... I natt kunde jag i alla fall sova. Har legat sömnlös i två nätter dessförinnan. Tankarna bara snurrar om vad man ska hinna med innan bröllopet. Vad man skulle vilja göra m.m. m.m. Men det är samtidigt jätteroligt!!
    Nästa vecka hämtar vi ringarna... hihi, spännande!

Svar på tråden Brudar i Borås