• Trollu­ngen
    Äldre 6 Apr 08:54
    4084 visningar
    44 svar
    44
    4084

    Våran dag 070714

    Hallojsan!
    Finns väl ingen tråd för oss innan,eller?

  • Svar på tråden Våran dag 070714
  • julibr­ud2007
    Äldre 17 May 15:55
    #0

    davesbrud77: vad kul Grattis.. var är cambridge? det låter ju som det är väldigt bra om du lyckats gå ner 4 kg på 1 vecka??
    men det är väl inget för mig som fortfarande ammar!!
    Själv har jag stått still på samma vikt i 1 månad nu.. har bara gått ner 2 cm på rumpan
    Håller på med pilates och ut och går.. men jag är ju så himla sötsugen hela tiden och jag skyller väldigt mycket på amningen.. det måste vara så!!

  • davesb­rud77
    Äldre 18 May 08:10
    #0

    julibrud2007
    cambridge är som nutrilett men mycket bättre o godare (varma o kalla drycker)så har man en konsulent som peppar o kontrollerar så att allt går rätt till, det finns ju två sätt antingen som jag kör 2-3 veckor med ren kur dvs äter inget annat, eller så kombinerar man med ett vanligt mål om dagen o går saktare ner. oavsett så är det väldigt lätt att gå ner eftersom man inte är särskilt hungrig o man får i sig alla näringsämnen. det står att man kan äta detta även då man ammar, men jag skulle vänta. Det är just dessa kilon efter mina två barn som ryker nu äntligen då jag har provat allt annat! efter desa veckor ska jag börja äta enligt gi och träna, särskilt styrka så man får fina former o håller vikten. kolla in på deras hemsida www.cambridgekuren.se
    eller i kalmar cambridgekalmar.com
    men som sagt det gäller att man bestämt sig!

  • Trollu­ngen
    Äldre 18 May 08:16
    #0

    davesbrud77
    Bra gjort:). Själv har jag ingen bra motståndskraft mot kakor och sötsaker. Men jag borde nog ta tag i det nu....

    julibrud2007
    Aha, du har en liten. Hur gammal? men av ammning säger de ju att man ska gå ner, vilket inte jag gjorde.;)

  • julibr­ud2007
    Äldre 18 May 14:32
    #0

    davesbrud77:
    Ja det verkar ju väldigt bra.. skönt att det funkar för dig.. kanske ska testa det sen om jag nu fortfarande har dom extra kilona kvar när jag slutat amma

    Trollungen: ja han heter Liam är 8 månader ´finns bilder här om du vill titta
    www.familjeliv.se/krypin/emsanpemsan/galleri.php

    Ja jag har gått ner allt (nästan) har 2 kg kvar tills jag väger lika mycket som innan graviditet..men jag vill gå ner 5kg extra så alltså 7 kg och bli av med "plufsmagen" men jag har ju ett år på mig

  • Trollu­ngen
    Äldre 24 May 16:27
    #0

    Hallå!
    Här inne var det luugnt värre :). Hur går det med era planeringar? Själv har jag blivit nojjig och vet varken ut eller in längre...

  • davesb­rud77
    Äldre 24 May 18:41
    #0

    hmm, just nu funderar jag på om man vågar sig på att göra en egen tårta. har kollat runt på recept osv. tänkte köpa sugarpasta o träna lite på en prinsesstårta botten. Funderar på om det är värt arbetet eller om man ska kosta på en från fiesta, de ska tydligen vara jättebra, men jag är ju sån som gärna vill göra själv... vad tycker ni? hur kommer ni göra?

  • Trollu­ngen
    Äldre 25 May 14:47
    #0

    davesbrud77
    Vi kommer nog att beställa, jag är urusel på att baka tårtor och så vill jag ha en aprikos med vita rosor på.

  • Trollu­ngen
    Äldre 30 May 12:05
    #0

    Sitter här och försöker bestämma mig om jag ska ringa till en fotograf nu eller vänta? Varför ska jag göra allt? Ska ni fotografera er direkt efter vigslen eller innan?

  • Trollu­ngen
    Äldre 2 Jun 08:42
    #0

    Hur ska ni ha det på festen vad det gäller musik?

  • davesb­rud77
    Äldre 2 Jun 13:31
    #0

    vi kommer att anlita ett band, men har inte bokat ännu. valet står mellan Tyron som e så pooulärt här på bt eller bitch`n the boys, oavsett vill vi ha ett band som rockar rejält!!! sen har jag egen musik till middag o pauser på mp3.

  • Trollu­ngen
    Äldre 16 Jun 19:20
    #0

    hallå alla tjejjer!
    Här inne var det dött värre, ok jag har inte varit så flitig själv ;).Har varit ute i det sköna vädret och åkt på soleksem :(.Inget jag önskar min värsta fiende ens. På bröllopsplaneringen står det still för närvarande, kommer väl igång till hösten kan jag tro. Vad gör ni annars flickor? Skola,jobbar,barn?????

  • davesb­rud77
    Äldre 22 Jun 23:59
    #0

    hej har inte varit inne på ett tag -funderar på transport, har ni andra något tips? Själv har jag tittat på bfm:s sida men hittar inget som verkar vår stil. Vill inte ha för elegant utan hellre en häftig nyare bil eller en rejär raggarbil. Limosin och hästvagn känns inte rätt. Vet ju om att veteranklubben har mycket bilar här i trakterna o de har utställning snart här i närheten av mig men vet inte hur jag ska våga närma mig föraren för att fråga- tror jag ska skicka på min m2b han är bra på att förhandla. Eller sk amn sätta in en annons! Vad ska ni andra ha?

  • Trollu­ngen
    Äldre 29 Jun 11:10
    #0

    davesbrud77
    En kompis till oss blev lite ledsen när han inte fick vara bestman, men i stället frågade vi honom om han kunde fixa nån transport och han kände visst nån som hade en "raggarbil", så han lovade att han skule fråga honom. Han blev lite gladare av att han fick hjälpa till med det.
    Själv har jag inte mycket klart hur jag vill ha det, velar hela tiden hit och dit. TÄNK bara ett år kvar snart ;).

  • davesb­rud77
    Äldre 4 Jul 14:39
    #0

    vi har inte frågat inte ens informerat folk i vår närhet än... Vi åker på en helg men mc till göteborg bara vi två utan barn i helgen o ska sova på fint hotell så har vi tid att diskutera igenom hur och vad som skall göras inom den närmsta tiden.. annars märker jag att nu när jag är ledig o har tid att planera är det ingen aktivitet här på forumet.. tråkigt..vist jag velar mycket än också, hittar hela tiden något nytt som är fint! Var inne på singoalla men hittade inget där..
    just d, ska till ikea o köpa ljus mm.
    kul med transporten, som jag säkert sagt förr det finns ju bra med veteranbilar i våra trakter men känner ju ingen direkt, var inne på en tråd där de undrar varför det är nödvändigt att lägga massa pengar på transport, som sagt också så vill ju min m2b köra vår mc, hur nu kan jag med långt släp och håruppsättningar klara av att sitta där bak, vist vi har nära till festlokalen men ändå! Det skulle vara roligt att överraska med något galet, men jag vet inte..
    ha det bra i solen!

Svar på tråden Våran dag 070714