• Trollungen

    Våran dag 070714

    Hallojsan!
    Finns väl ingen tråd för oss innan,eller?

  • Svar på tråden Våran dag 070714
  • Trollungen

    Ska ni laga maten själva eller ha catering? När måste man snacka med cateringen? Vi ska ha våran fest i en byggdegård och sen hyra personal som lagar maten. Men vem ska städa dan efter??

  • davesbrud77

    kläning kommer jag att skräddarsy i kina,sambon åker till shanghai med jobb då och då, typ sottero kopia mao axelbandslös och släp. Jag håller på som bäst o går ner, har 8-10 kg kvar till drömvikt, så idag står jag på 74. Ska faktiskt börja med cambridge kuren på måndag så då ryker kilono, hoppas jag..
    o jag är faktiskt oxå inte så lång utan 164cm. De allra flesta klänningar är då för långa och behöver sys upp, men eftersom jag ska skräddarsy så tar de mina exakta mått.
    annars tycker jag att det är ok att skicka ut inbjudningar så långt i förväg.
    tänkte först att det kan ju inte vara så svårt att svänga ihop en buffe själv men min m2b som ju är så klok avrådde mig från detta, han vet ju att jag ska ha kontroll på allt o det ska ju inte behöva bli för mycket arbete utan kunna njuta av dagen!! Så catering för vår del. Har funderat på helen o jörgens men har oxå hört mycket bra om kallsänkan. Vi har oxå tänkt på bjursnäs bygdegård har varit o tittat, det är jättefint, med en bra scen mm. Hade ju funderingar oxå att ha hemma eftersom vi har plats med trädgård och så men samtidigt är det svårt med musiken då, nä att hyra bjursnäs är nog det bästa. Det brukar vara så att bygdegårdar städar man själva efteråt.

  • julibrud2007

    Hej hej. vi har också sagt att vi ska gifta oss den 14/7-07

  • Trollungen

    julibrud2007
    Välkommen till oss :). vart bor du? jag bor i Gullabo.

  • julibrud2007

    TACK vi bor i brastad (lysekil)
    var ligger Gullabo?

  • Trollungen

    Det ligger mellan Kalmar och Karlskrona :).
    Hur mycket har ni gjort? Snart bara ett år kvar :). Vi har bokat kyrka, köpt inbjudningskort, snackat om mat, vigselproggrammet.

  • julibrud2007

    jaha ok.. då är det en bit ifrån varandra då ju
    oj herregud vi har inte gjort nånting *nu får jag lite panik* när jag läser vad ni gjort
    vi bestämde oss i fredags att vi ska gifta oss nästa år den 14/7
    det känns som det är miljoner saker men vet inte var jag/vi ska börja!!!
    vi ska inte gifta oss i kyrkan utan borgeligt

  • BrendaStarr

    *tittar in* Vi har satt vårt datum den 16/6 -07 vi också - fast i Helsingborg. Men jag kommer från Öland ursprungligen och har mesta släkten kring Hagby-Halltorp-Söderåkra-Torsås, så vi flyttar folk från ostkusten till västkusten den dag, förhoppningsvis. Om släkten vill komma, typ...

  • Trollungen

    MJ2007
    Välkommen in till oss :). Torsås? Det är ju inte så stort om jag säger så :),men själv är jag inte här ifrån, men min sambo. Kanske vet vem som är din släkt?

  • Trollungen

    julibrud2007
    Behöver nog inte känna dig stressad, det är bara jag som inte kan vänta med nått :). har jag bestämmt mig för en sak ska det ske bums(inte det bästa alltid). Väntar för närvarande på att de ska ringa om maten....
    vad har ni kommit fram till hitills?

Svar på tråden Våran dag 070714