• Smurfina

    ÖrebroBrudar -Närkingar

    Hmmm....vad många gånger jag använde ordet typ *Asg*

  • Smurfina

    Esprie >>
    ja...kan ju vara för att jag jobbar med fjortisar *S*

  • Smurfina

    Bondromantiskt

    *S* Jaha...den typen av "bond" Jag trodde att det kanske var James Bond *Asg* Hade varit rätt coolt

    Vi ska ha lite sagan-om-ringentema. Inte jättemycket, men kommer igen lite i kläder, trycksakerna och musikvalet. Och så ska vi ha en ringbärare. Min m2b gillar filmerna mycket (och jag med) och jag vill locka honom att vara med i planeringen lite. Man får ta till alla knep

  • Smurfina

    Silverblå>>låter som att det var en jättelyckad dag.

    Tror att de på trädgårdsgatan heter White Nights. Min syster hittade sin tärnklänning där.....och de var jättetrevliga mot oss också. Lite för måna att få sälja dock...och jag valde att INTE köpa klänning där.

  • Smurfina

    Ja, hotellfrågan har vi ju inte diskuterat här(eller?)

    Har ni valt hotell att spendera natten på och i så fall var? Har ni då bokat bröllopssviten?

    Vi tycker nog att bröllopsviterna är alldeles för dyra och vill nog inte satsa på det nu. Vi vill dock sova någon annanstans än hemma på bröllopsnatten (andra kommer att övernatta hemma hos oss).

    Är det någon som har bra förslag på övernattning? I Örebro eller andra ställen söder ut. Behöver INTE vara lyxigt utan mysiga vandrarhem kan också vara en idé.

  • Smurfina

    Esprie>>
    hur länge får man ha det?

    Vi tänkte stanna på festen ett tag och tänkte att det kanske blir onödigt att komma efter midnatt...sova som en gris och sedan måste man iväg 10-12....hinner varken med bad eller bastu då. Fast får man stanna lite längre så kanske det inte är helt fel...

  • Smurfina

    aaahhhh....kl 15....då hinner man ligga och dra sig ett tag

  • Smurfina

    Wiedermans buss i Örebro har Limousiner En vit och fin www.weidermans.se/buss/limo.html

    Kika även på den här länken. Här kan man söka efter bilar i sitt område:
    www.bfm.nu/

    Lite olika idéer kanske kan ploppa upp där? Annars tycker jag att båt iden var jättebra...eller varför inte trampa fram på en tandemcykel. Rekommenderar endast det i några hundra meter dock *S*

    Lycka till!

  • Smurfina

    Fotograf....min kommer hit från Stockholm. Har fotat mig tidigare så jag vet hur duktig han är. Han är med hela dagen, från min tid hos frisören tills vi åker till hotellet (?) på natten. Vi får rätt till bilderna efterråt och får dem i digital form så att vi kan framkalla var/hur/när vi vill. Tror att det kommer att sluta på över 1000 bilder. Han kanske redigerar 20 (har inte diskuterat det ännu)

    För hela det kalaset betalar vi 3000 kr och jag är mycket nöjd med det. Fotografier är viktigt för mig för det är mitt "minne".

    Någon mer?

    Esprie ska ju ha ProCard vet vi ju redan. Han är också superbra och ger en mååååÅååånga bilder.

  • Smurfina

    Bonanza>>
    ja, det ligger lite på vänskapsnivå...men priset beror också att han gärna fotar mig Han kommer säkert använda några bilder som reklam för sig själv (han håller på och ska etablera sig på bröllopsarknaden)

Svar på tråden ÖrebroBrudar -Närkingar