• ak76

    Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)

    cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll&item=7767671828&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3APIC&rd=1

    Vad tror ni om dessa? Tycker att de är superfina, men är såååå rädd att de ska vara svåra att gå i.

    www.laredoute.se, finns ett par bruna pumps också, finns på DAM, SKOR, PUMPS, sidan 1 längst ner - mörkbrun, 279kr, billigt. Är de snygga?

    Hjälp!

  • ak76

    Robie, tack för feedback på skor! Jag är nog också inne på e-bay paret...vi får se hur det blir, är lite rädd att de ska kännas som de ramlar av...hm.

    Japp, jobbar fredag, troligen från kl. 10-15 bara. Om du inte kan komma förbi just de tiderna, så får du jättegärna hänga en påse på dörren (vi har ingen brevlåda, bara postbox nere på lantis)! Tack! Kanske hinner du ta en kopp kaffe också?
    Vi får se...

    Robie, angående hundarna så kan du lungt fråga TB om han kan hämta dem vid kyrkan. Det är jag 100% säker på att han svarar ja på! Han är ju otroligt snäll och go och jag kan inte tänka mig annat än att han gör det!

    Vita paraplyn har jag sett ocskå i någon tråd...frågan är om det känns så jätteviktigt. Finns det ingen som har något enfärgat ni kan låna, typ svart, blått, grått..? Springer ni över ett billigt vitt så köp det för all del, men annars hade jag nog lagt de pengarna på någon annat, men det är ju jag det (smålänning som jag är... )

    Kram,

  • ak76

    Hm... jag menar thé eller läsk eller nåt Robie, lite tillfällig sinnesförvirring så här på morgonkvisten...

  • ak76

    Angående vovvarna, så säg som det är till honom bara, "vill du och kan du , så blir jag glad om du kan hämta dem vid kyrkan, det skulle hjälpa oss mycket" , kan han inte så säger han det också. Snäll är han, men inte dum.

    Nej, kaffe vet jag ju att du inte vill ha , förhoppningsvis hinner du med en liten pratstund iaf! :) Du kan bara trilla förbi när du har möjlighet! Jag är här!

  • ak76

    Poppis! Tack för input! Lutar mer och mer åt dem...

    Skönt att du är färdig med gästlistan! Vi gjorde klart adresser osv på alla inbjudningar igår, samt skrev alla namn osv, så nu är de i princip färdiga. Vi har fortfarande några vi egentligen hade velat bjuda (typ någon barndomsvän till mig som flyttat för länge sedan osv, men umågs man inte, utan bara träffas/hörs en gång om året, då måste man inte bjuda va?)

    Är jättenyfiken på nya nr av Frotté (TACK! Robie för att du fixar!) Är det förresten den nya kantorn i Burseryd du ska träffa, hon som heter Daryl? Hon är snart granne med mig ute i Hällabäck!
    Ja, det kan vi prata mer om på fredag! :)

  • ak76

    Annelie! Ja precis! - Jag är ju liksom rädd för att det ska kännas som att skorna trillar av ...hm (*ojjar mig)

    Men så tycker jag de andra är såååå fina.... (och hipp så har jag mitt eget lilla i-lands problem ;)

  • ak76

    Och vips så lade jag ett bud på 25 USD som accepterades, så nu äger jag ett par snygga skor, som inklusive frakt hamnar på 340 kr...jag återkommer och meddelar om de faktiskt passar.... hm. *harkel* *liiite nervös*

    Jaja, annars finns ju alltid La Redoute kvar...

    :)

  • ak76

    Hallå kompiar!

    Fick för mig att den 8:e funkar för många? Är det så? Var ska vi träffas i så fall? (Hur många har bil/tillgång till bil?) Vi kan vara i stugan i Långasand om ni vill (jag kan få in 3-4 st i min bil (beroende på om Hugo är med...)

    Vi hörs,

  • ak76

    Förlåt Annelie! *vimsig*, Jo, den 2:a kan nog jag också! Vilken tid?
    Kram

  • ak76

    Och vi kan fortfarande vara i stugan, Annelie, vi har två bilstolar iså fall! :)

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)