• ak76

    Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)

    Tack! Då kommer jag ca kvart i 11 (om jag inte är magsjuk...urk igen.)

    Busfabriken lät ju jättekul! Dit måste vi åka med Hugge också! Det får bli ett utflyktsmål i semestertider!

    Ja, blommor börjar ju definitivt bli aktuellt för er! Har ni bestämt er om ni åker till danmark och inhandlar, eller kör ni på blomsteraffär? L gillar ju att prata blommor när som helst och hur som helst, så det blir nog inga bekymmer inte
    Kan du maila Catarinas bilder förresten?
    Kram,

  • ak76

    Catharina,
    Jag håller också på den första, den med pärlorna! KiKen är helt fantastiskt också, men du klär bättre i den mer bröllopiga!

    Håll hårt i den!

    Kram,

  • ak76

    Ja här ska då nypas för fulla muggar!!!!! Tack för du kollade!

    Ja, visst sågar de ALLT!!!!!!!! Sanslöst, men jag får väl säga att jag tror inte att några av våra vänner eller släktningar kommer att vara så otacksamma! Jag vet att jag då aldrig har gått på bröllop som gäst med de intentionerna!

    Nu har jag början till en massiv migrän (revisorn har just gått härifrån, allt var rätt och jag hade jobbat bra ;), men jösses vilken intesiv arbetsperiod!!!)

    Middagsdags!

    Kram så länge,
    Anna

  • ak76

    Oj, glömde ju! Robie, med det strumpebandet kommer Fredrik tro han hamnat i himlen - tveklöst en hit!!!

    Kram,

  • ak76

    Tillbaka efter påskledighet, hoppas ni har det bra allihop, kram till er som behöver det nu, Catharina och Sposa!

    För min del går det ypperligt med fler deltagare, bara roligt.

    Fixade festprogrammen i helgen (omslaget alltså), resten gör våra toastmasters. Gjorde färdigt en inbjudan med band och allt, blev jättebra! Roligt! Väntar bara på inlagan nu så jag kan fixa färdigt resterande!

    På fredag åker vi till Halmstad och träffar vigselförättaren och äter gott på Klammerdamm! *mys*

    Kram så länge,

  • ak76

    Hej!

    Tårtan (eller bakelserna, vilket det nu blir) ingår i priset på Wapnö. Idagsläget har de inte bestämt från vilken leverantör de tar tårtan, men jag vet att Regnbågen varit på tal. Återkommer när jag får veta mer!

    Ringen är från Albrekts/Guldfynd. En "kam" med diamanter, fast de sitter i "blomform"...svårt att förklara ska försöka hitta en bild på nätet, den har funnits med i de senare bröllopstidningarna ialla fall. Thomas behåller sing ring som den är, han vill inte heller ha två ringar.

    Eftersom Wapnö är den STORA kostnaden i vårt fall, så hamnar vi på strax över 100 för vårt bröllop. Och ja, jag har funderingar på att dra till rådhuset i stället...tusenlapparna rullar tyvärr.

    Jag håller på den 6/5 för nästa träff.

    Kram,

  • ak76

    Jag kommer eventuellt, ska försöka fixa så jag kan!

    Robie, tack för hjälpen i fredags! Vi hittade dit och allt gick jättebra!

    Tyvärr har vi båda börjat tycka att all planering är både jobbig och tråkig för tillfället (ändrar det sig????) så just nu vill vi bara sticka till rådhuset alldeles själva...

  • ak76

    Annelie, som sagt, ringen ska du vara nöjd och glad över oavsett pris!!! Du ska ha den hela livet och då är det väl det bästa det ska vara!
    Vi åker nog nästa vecka och köper min...*skojigt*

    Robie, låter hääärligt! Lite sol och värme skulle inte vara dumt nu...blir det aldrig vår eller??

    Angående helgen så är jag fortfarande osäker. Vi har haft magsjuka (IGEN!!!!!) och är inte riktigt 100 ännu. Ska försöka få en tid på vårdcentralen i veckan, något är vajsing...men å andra sidan är det ju en effektiv bantningskur...
    Jag får höra av mig, annars får ni ha en mysig träff och så får jag få rapport senare!

    Kram så länge,
    Anna

  • ak76

    Ja ha, och så har Hugo magsjuka (NEJ - jag skojar inte....)
    Det är ju helt sanslöst... Tur att faster Ida kunde vara hemma med honom i dag. Både jag och Thomas har ju varit borta jättemycket från jobbet nu...

    Ska till vårdcentralen i dag och förhoppningsvis har de någon intelligent lösning på hur vi kan stoppa detta. Jag har skrubbat i stort sett hela huset med klorin och vi är JÄTTE noga med tvätta händer osv. Varför? Ni som är kunniga - hjälp oss!!!!!

    Sorry, lite OT, men vad gör man??

    Hoppas ni har det bra allihopa, vad gör ni? Planerar för fullt eller ligger lågt? Vi ska förhoppningsvis köpa min ring nästa vecka. Snart borde också inlagorna till inbjudningarna vara klara...
    Har beställt lite söta påsar och band från Calligraphen också.

    Vi hörs,

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!!! (del4)