Inlägg från: Amazonas |Visa alla inlägg
  • Amazonas

    Pain in the ass

    Delicatoboll...
    Jag tror du kan ha en parianalabscess. Måste man troligen öppna och tömma och sedan behandla med antibiotika.

    Vad du än gör: Mecka inte själv! Gå till din husläkare!

  • Amazonas

    Tänk världens största finne... Som sitter precis där den inte får sitta... (Om det nu är det!!)

    Det är inte så illa som det låter! Jag har sett många patienter med det och det är inget svårt ingrepp (man bara sticker ett litet hål och trycker lite)! Visst, jag kan förstå att det kanske är lite skämmigt, men det är inte speciellt ovanligt! Alla får då och då småsår och det är lätt hänt att det bildas infektionshärdar.

  • Amazonas

    Lämna din emailadress om du vill att jag ska maila... Annars kan jag berätta mer över forumet om du inte tycker att det gör något...

  • Amazonas

    Naturligtvis heter det pErianal osv... inte med a!!

  • Amazonas

    Delicatoboll...
    Hmm... Så du har feber också! Jag tycker ju att du ska åka NU! Varför dra ut på det!? Febern kommer säkert därifrån, och det är inget bra tecken!!

    Ingreppet går till så här: Förmodligen bedövas du med kylspray eftersom det är det bästa på abscesser. Sedan gör man ett litet (!!) snitt med skalpell och tömmer ut varet. Allt spolas sedan rent med jodlösning eller liknande. Under 7-10 dagar efteråt får du knapra antibiotikatabletter och spola dig med duschslangen i häcken efter varje toabesök. Sedan var det bra igen!

    Det svarta kan vara allt från blod eller gammalt var till bajbaj!

    Men som sagt... Gå till doktorn! Det är lite klurigt att veta vad du har över nätet! Och än en gång: Mecka inte för mycket själv! Det kan inte bli annat än värre!

Svar på tråden Pain in the ass