• ina3

    uddevalla med omnejd

    Jag har bokat en solist som sjunger i kyrkan och sen underhåller under middagen och drar igång lite sånger ur sånghäftet och även underhåller själv. Hon ska bla göra en duett med brudgummen utan hans vetskap . Sen när baren öppnar så laddar jag stereon med musik som jag har blandat ihop själv som snurrar på resten av kvällen.

    Jag fick klart det med serveringspersonal igår, bordsplacering klart, sånghäfte klart...ALLT är snart klart utan kläderna till min m2b som sagt.. Köpte faktiskt kostym med skjorta väst o slips till min son här igenom annons på BT för endast 300,- FÖR ALLT! Allt satt jättebra
    Jo..caketoppern är kvar, den jag vill ha är så dyr. Någon som vill dela? www.tartdecor.se/product.asp&sub=3&page=1

  • ina3

    Har redan fått mitt påskägg av min chef (tradition) men det är mitt sista. Slutar idag och börjar nytt jobb på tisdag! Det är mycket nu men mest positiva saker!
    Glad påsk på Er, Ha en riktigt skön helg!

  • ina3

    Så, nu börjar påsken ta slut och byxorna sitter åt värre än värst efter all mat! Dags att börja hårdträna!
    Hur har ni tänkt att göra med vigselprogram, trycka upp dem? Någon som har ett bra tryckeri att rekommendera?

  • ina3

    Åhh! Måste berätta, det drar ihop sig för svensexa för min m2b! Har precis fått veta att dom tänker kidnappa honom den 6 maj (dom berättade det för mig så jag inte drar iväg honom på andra saker)! Så ska jag behöva gå och hålla tyst om detta! Eventuellt åker han på fallskärmshoppning bl a! Hmm.. undrar när jag åker på möhippa?? Nu är det ju bara drygt 5 veckor kvar...

  • ina3

    Hej! Kul att se att tråden lever! Har precis gormat åt min m2b som fortfarande inte fått tummen ur o valt kläder!! Vad gör man?? Rätt sköna problem ändå. Ska nog åka till Tyskland o inhandla flytande föda till bröllopet..

    Tips! Har ni män som är dåliga på å läsa böcker, köp på cd... Min gubbe (3 år yngre ) gör inget annat snart än sitter paralyserad framför stereon. MEN vi har fått nya diskussions ämnen, författare...!!

  • ina3

    Merlin

    Vart går resan? Någon bild på ringen?

    Hade varit kul o sett era klänningar! Har en bild på hur min ungefär ser ut, inte exakt! Skall bifoga den så fort jag hittar bilden!

    Danlin
    Välkommen

  • ina3

    Hur har du gjort för att få honom o kolla kostym då?? Nu är det 1 mån kvar och han har inte ens brytt sig om kläder. Har bestämt mig för att inte tjata mer, han får väl få panik utan mig...

    Ringen låter fin! Jag har inga tveksamheter om min ring, den är jättefin och jag längtar efter att få den. MEN..jag har börjat tänka om på min brudbukett...hmmm...jag tror jag tänker byta. Har valt en i rosa typ droppbukett men min absoluta favorit är champangefärgade rosor. Och nu börjar jag vända o vill ha en kort bukett...PUH! (Mer än en gång har jag känt att det här är ljuvliga problem! )

  • ina3

    Har du gjort festprogram el vigseprogram? Dom skulle jag gärna vilja se!

  • ina3

    Inte nog med att 2 st har bett att få sina "respektive" inbjudna (visste inte om att dom hade sällskap, dom är typ 16 år och hur länge kommer det att hålla?!) En tredje har bett att få ta med sällskap om hon hinner hitta någon till bröllopet..puh att man ens kan med. MEN nu har en 4 person som inte är inbjuden bett att få komma (som är kompis med min sambo, jag känner honom knappt) och då svarar min sambo ja innan han ens frågar mig! Jag känner att jag inte vill ha med honom! Hur kan man med o fråga sånt???!! Otroligt! Nästan 5 pers mer och det kostar mer än det smakar, hade kunnat tänkt mig att bjuda 5 andra roliga personer istället...

  • ina3

    Jo, något som är mycket roligare är att det förmodligen vankas möhippa.. min m2b skulle åka till Puttgarden för att inhandla vätska till lördag men ringer o säger idag att dom planerar torsdag istället. Då reagerade jag inte men när jag föreslog att vi skulle bjuda hem vänner på valborg så blev han full i skratt och hummade något ohörsamt!! Åhh vad jag blir nervös...!! Eller så luras han bara..

Svar på tråden uddevalla med omnejd