Inlägg från: junibrud2006 |Visa alla inlägg
  • junibrud2006

    BT-träff Västerås - ny tråd nummer åtta!!!!

    Jag måste ringa för vår grupp... Ska köra igång i slutet av april. Kanske finns fler här som är intresserade?!

  • junibrud2006

    Igår var vi ner och pratade med konditorn som ska göra vår tårta. Just nu har han fullt upp med chokladproduktion (japp, han är chokladmakare också..!), men vi skulle absolut få provsmaka efter påsken. I dagsläget står tre sorter på provsmakningslistan - creme anglais med vaniljcremesmousse med en kärna av två chokladbottnar och däremellan hallonmousse, chokladmoussetårta med två lager chokladmousse med rommarinerade hallon emellan samt hallonmousse alternativt hallonmousse varvat med chokladmousse. Mmmmm... Smaskens...

  • junibrud2006

    Helle74 - Såg precis! Tror tyvärr inte jag hinner just imorgon. Måste få klart en massa jobb till torsdag morgon... Typiskt! Hade varit jättetrevligt, men lite tufft med deadline samma eftermiddag...

    Gabbies - Vi beställde från www.kattisproduktion.se De var verkligen jättefina! Vi tog lunchservetter till minglet (skulle ta extra middagsservetter till det, men fick tips om dessa till halva priset) med champagneglas och våra namn och datum. Till middagen har vi dunilin servetter med våra namn, datum och två sammanflätade hjärtan. Båda är i auberginefärg.

  • junibrud2006

    Det som var så bra med just Kattis istället för exempelvis Calligrafen var att man betalar endast porto för det man beställer, alltså inga extra avgifter. Dessutom fanns fler sorter och färger och iaf jag tyckte trycket blev bättre. Tror det kan bero på att Kattis använder prägeltryck. Kändes tydligare och snyggare, iaf på proven jag fick från båda.

  • junibrud2006

    Absolut! Tar med båda två så får du titta och känna! Har 100 av varje så det räcker både till dig och till gästerna!

  • junibrud2006

    Så kan du titta på färgen också. Antar dock att du kanske vill ha lite ljusare lila. De här är ganska starkt lila, men du får se närmare om några veckor!

  • junibrud2006

    Jo våra är ganska purpurlila. Det finns en bild på den ljusare under färdiga festpaket, men jag tror inte färgen återges riktigt. Den ljuslila var mer lavendel, blåbär och mjölk aktig på ett ungefär. Du kan även klicka på servettdukningsbilden i topp och sedan konfirmation så får du upp en ljusare lila servett. Vi har dock guldtryck på våra.

  • junibrud2006

    Vi ska till Badelunda på söndag. Och jajamensan, gick på Skiljebo för en herrans massa år sedan.

    Är jättelycklig över mina biljetter. Hurra!

Svar på tråden BT-träff Västerås - ny tråd nummer åtta!!!!