Inlägg från: junibrud2006 |Visa alla inlägg
  • junibrud2006

    BT-träff Västerås - ny tråd nummer åtta!!!!

    riikka - Ingen fara! Ta hand om dig vännen. Hoppas det löser sig, vad det än är.

  • junibrud2006

    Karlzone - Provmaken blev jättebra. Ska bli kul på lördag.

    Nu har jag dock varit och kollat min skadade tå. Först till familjeläkaren, sedan röntgen akuten och sedan akut ortopeden. Tån är av... Dumdidum. Blir en spännande lördag!

  • junibrud2006

    Så det kan bli! Nej då, prov make up. Inget annat!

    Billa, visst hade du lagt ut pengar för Liebchen? Mötte henne på stan och fick 20 kr för en latte. Stämmer det?

  • junibrud2006

    riikka - tack! men då är ju allt löst och fixat! Ta hand om dig nu!

  • junibrud2006

    Ringde precis floristen. Mina blommor har kommit idag. Perfekta, stora Snow White orkidéer, lilatonade Oceans Song rosor och så limefärgade stora rosor. Kommer bli så fint! Nu känner man verkligen att det snart är dags!

  • junibrud2006

    Taaack! Idag ska vi fixa allt det sista. Hämta på systemet, duka borden, blåsa ballonger, lämna väska på hotellet... Tänk att det är dags imorgon. Svårt att fatta!

  • junibrud2006

    Billa - Tack! Och hoppas det blir en god tårta... Och du vet ju var vi är om du vill titta förbi - eller om någon annan är sugen!

  • junibrud2006

    Alltså till kyrkan... Vore lite komiskt med BT-anstormning på kvällen...

    Ha en underbar helg nu. Nästa gång jag loggar in är jag gift! Hurra!!!

  • junibrud2006

    Hej alla! Tänkte att jag skulle berätta lite kort. Jag skriver mer och lägger ut bilder när vi är hemma igen från resan!

    Jag startade hos frissan kl åtta. Pappa skulle hämta mig kvart i, men han hade glömt mig så jag blev någon minut sen..! Hur som helst, en liten stund senare kom sminktjejen och strax efter min tärna. Vi hade så trevligt med vindruvor, melon och lite skumpa och blev verkligen superfina båda två.

    Strax innan tolv kom blivande mannen med marskalk, blommor och mackor. Blommorna var helt underbara och mannen också..! Jag ska fortsätta att handla på Blomsterdraken, helt klart. Stora vita orkidéer, limefärgade rosor och lila rosor i en kompakt bukett med långt häng.

    Efter snabb macka med ett glas skumpa bytte jag om och så vidare till Djäkneberget för foto. En dryg timme senare kom taxin åter för färd mot Badelunda.

    Vi var fortfarande helt lugna, ingen oro alls. Det kom inte ens när ingångsmarschen började utan vi gick sakta och sansade genom kyrkgången.

    Vigseln var helt underbar. Fantastiskt duktig solist som sjöng Springsteens If I Should Fall Behind och Båtlåt. Efter vigseln gick vi ut på kyrkbacken för att ta emot gratulationer och massor av ris och bröllopsbubblor.

    Lite mer foton senare åkte vi häst och vagn till Brunnby. Många nyfikna stod vid vägkanten och vi blev både fotade och filmade innan vi var framme!

    Allt på Brunnby var perfekt. Maten underbar, servicen felfri och vi hade en helt underbar kväll!!!!

    Som sagt, mer info kommer!!! Men först - bröllopsresa!

Svar på tråden BT-träff Västerås - ny tråd nummer åtta!!!!