Inlägg från: Squeezetoy |Visa alla inlägg
  • Squeezetoy

    P-ring! Biverknigar m.m

    Hej hej!

    Jag är nu inne på ring nummer 4, men helst av allt vill jag egentligen bara slita ut den...

    *Alltså, första månaden var allt toppen, inga problem alls. Mensen var senare än vanligt några dagar men det tänkte jag att det beror nog bara på att det var lite annorlunda jämfört med de piller jag åt innan.

    *Andra månaden så började jag blöda 2 dagar innan ringen skulle tas ut, men eftersom jag hade tänkt behålla ringen i den extra vecka som det går att "glömma" den eftersom jag inte ville ha mens den veckan, just för att min sambo rest mycket och just den veckan hade vi tillsammans innan han skulle bort igen. Jag hoppades att blödningen skulle sluta så vi skulle kunna mysa, men det gjorde det inte förrän efter 7 dagar. Sedan kom det förståss ingen mens, men jag hade ont från första dagen med blödning och det har inte slutat göra ont.
    Ungefär här märker jag att mitt humör också åker riktigt berg och dalbana, fast oftast neråt...

    *Tredje månaden hade jag ont, hela tiden. Mensen kom som den skulle, men med en mensvärk som var betydligt värre än på länge, började två dagar innan blödning och fortsatte några dagar efter.

    *Det är nu månad 4, jag har hela tiden en molande värk i ländryggen, ungfär som när jag brukar ha mensvärk fast inte lika mycket. Humöret åker fortfarande berg och dalbana, och det går fort mellan uppe och nere. Jättejobbigt är det.

    I övrigt så har jag fått mer flytningar, men det är inget som stör, sexlusten är inte påverkad. Men jag har upplevt en viss ömhet när vi haft sex.

    Anledningen till att jag fortsatt med ringen är att det kan ta lite tid med biverkningar, men de kan rätta till sig, och det är ju ack så praktiskt med ringen. Piller lyckades jag inte komma ihåg, och en oplanerad graviditet är inte riktigt vad vi är ute efter. Fast nu lutar det åt att vi ska planera graviditet istället, vill inte ha det så här.

Svar på tråden P-ring! Biverknigar m.m