• Paulinas

    kristianstadsbrudar! ny tråd 060224

    Jag förstår dig, ingen fara!

    Jag har mailat fotografen angående den 28:e och frågat om hon kan på em. Kan hon inte då får vi nog köra den 6:e även om alla inte kan, känns som om jag inte kan ändra och "klödda" mycket mer med henne :)

  • Paulinas

    Ok, fotografen har svarat!

    15.00 den 28:e april är bokat! (och nu vill jag helst inte ändra mer så hoppas verkligen att detta ska funka för alla)

    Verkar iallafall vara en flexibel och bra fotograf :)

  • Paulinas

    Dahlis,

    Vi är helt klart på när det gäller vals! Vi och magnus brud gav oss på en foxtrot-bugg kurs, men blev inte så bra... Men vals, det måste man ju öva!!

    Eruraina,
    Bröllopsnatten blir på C4. Inte jättekul kanske, men skönt att det är inne i stan och nära hemmet (tycker vi). De har något de kallar bröllopssvit med champange och grejer, ganska trevligt låter det.

  • Paulinas

    Josse,

    Absolut hade det varit kul att ses nästa vecka, hade varit roligt att få ta en närmare titt på ert hus! Jag ska höra med jimmy när han kan.

    Det här med en platt mage. Jag har hela tiden skjutit på tanken att 3-4 kilo mindre var målet och nu är det snart dags att prova och sy in klänning och fotas halvnaken... får nöja mig med att inte gå UPP i vikt mer känns det som. Men lite trist att vara "sitt tjockaste jag" på sitt bröllop :) Aldrig vägt mer än vad jag gör just nu.

  • Paulinas

    Gumsigos, vad kul att du fått dina grejer!! Då blir det kanske den vinröda ikväll!?!

    Ses på bussen!

    kram

  • Paulinas

    Dahlis,

    superfin klänning, särskilt toppen. Har sett den tidigare, den är verkligen snygg.

    Josse,
    Självklart är det inget jag pratar om, det är ju verkligen inget roligt. När det gäller namn så är Lykke supernöjd med sitt och har varit från första stund. Bergensjö låter fint! Sen är det svårt det här med vad som "låter" taget och inte, vet inte om det är viktigt för er, men kommer ihåg att Lykke diskuterade mycket kring att det skulle låta "trovärdigt" och inte allt för taget. Bergensjö tycker jag låter mycket fint! (Bergsjö är upptaget eller? Annars är det också fint)

  • Paulinas

    Josse,

    Möte mellan 13 och ca 16, kan efter. Dock inte hundra på att jag är i stan till 16. Jag kan väl slå en pling när jag är färdig och se var du är! (hoppas att det inte blir allt för sent)

  • Paulinas

    Hallå tjejer!

    Allt väl hoppas jag!

    Igår ringde en kompis till Jimmy och frågade efter namn och telefonnummer till svensexan, lite spännande. Vi diskuterade lite vem som skulle vara med på svensexan, bara bästa kompisarna eller alla som är bjudna som är i rätta åldern? (dvs mina kompisars pojkvänner som han inte umgås med ensam så att säga...) Svårt!

    Det börjar kännas att bröllopet närmar sig! *nervös*

  • Paulinas

    Min-ah,

    Jag har försökt maila Freddy (han bad mig göra det när vi pratades vid i telefon) men har inte fått svar (några veckor sedan jag mailade). Har du hört något? Allt är väl ok? Du behöver inte fråga (jag har mailat han igen i går), men jag tänkte bara om du hört något..

    Från det ena till det andra, jag hittade underkläder till klänningen i lördags, kul! Det var 2 månader och 3 veckor sedan jag beställde min klänning, så väntar spänt på att MB ska ringa och säga att den har kommit! Längtar till jag får se den och prova (därför jag behövde rätt bh redan nu så att de kan sy in rätt).

  • Paulinas

    Hur går det annars med era andras bröllopsplanering? Fullt upp?

Svar på tråden kristianstadsbrudar! ny tråd 060224