Inlägg från: Magnus brud |Visa alla inlägg
  • Magnus brud

    kristianstadsbrudar! ny tråd 060224

    dahlis

    Jag har hört att Ingrids i Sösdala ska vara duktig på att sy. Min mamma har fått uppsydda några klänningar. De blev jätte fina, men det är ju inte några brudkläder heller. Hon är förvisso lite äldre. Om du har en ide på hur klänningen ska se ut eller en bild, så är hon i alla fall både billig och duktig på att rita upp mönster. Fråga Paulinas, hon vet kanske om Ingrid är duktig eller inte.

  • Magnus brud

    Caja

    Det gör ingenting. Jag börjar bli mer och mer sugen på hel nakna bilder. Mycker pga att jag inte kan hitta några underkläder. VArje gång jag går ut på stan för att köpa underkläder kommer jag hem med några klänningar, någon väska ett par skor osv.... Men inga underkläder. Så kanske några svartvita avklädda kort, men ej i helbild, kan säkert bli vackert. Jag är mest ute efter mer vackra än sexiga bilder. Börjar få bukt med mina älskade celluliter.

  • Magnus brud

    Vi har nu bestämt oss för att byta ställe till festen. Från Jettes mat & festservice i en liten lokal, till Kurhotellet i Tyringe med stora vackra lokaler. Känns jätte härligt. De hade flera serviser att välja på - jätte vackra. Kristallglas, linneservetter mm. Jag får själv åka till en blomsterhandel i Tyringe och bestämma hur bordsdekorationerna ska se ut, men Kurhotellet betalar. Nu börjar det kännas som mitt drömbröllop. Det negativa är att vi inte kan ha öppen bar på kvällen, utan alla får köpa sina egna drinkar. Känns väldigt tråkigt, men annars hade vi aldriga haft råd. Men, men. Alla får ju vars en välkomstdrink, tre glas vin under middagen, ett glas desertvin och sedan avec till kaffet, plus en drinkbiljett i baren. Är det snålt eller OK?

  • Magnus brud

    Paulinas

    Nu känns det som det verkligen närmar sig. Hur går det med hjärtanen? Har du gett upp, är de redan gjorda eller hur blev det?

    Känns som det var länge sedan vi träffades. Ni får gärna komma hem på en fika vilken kväll som helst. Magnus är ledig onsdag, torsdag och fredagkväll, om jag inte minns fel. Det är bara att komma.

  • Magnus brud

    Caja Paulinas

    VAr precis inne på fotografens hemsida. Det blir säkert jätte bra. Jag gillade bäst bilden där en tjej sitter i stortsätt naken, men ett pärlarmband. Det var jätte vackert. Lite i den stilen som jag är ute efter.

  • Magnus brud

    Gumsigos

    CA 500 per kuvert. Då ingår ju allt till festen, förutom musiken. Så det känns helt OK

  • Magnus brud

    Paulinas
    Har fiat med inbjudningskorten hela helgen. Det var meningen att jag skulle brodera våra initialer. Men det gick inte, hur vi än gjorde gick pappret sönder. Så det var bara att tänka om. Så nu fäster jag en guldfyrkant på ett kort, över det en mindre fyrkant i beige, sedan en mindre i genomskinligt med guldrankor, sedan en ännnu mindre i beige. Ovanpå den sista fyrkanten fäster jag ett hjärta som jag gjort i guldmetalltråd och pärlor. Jag blev jätte nöjd, men vilket jobb. Jag räknar att jag ska göra 80 st till både tackkort och inbjudningskort. Har inte ens hunnit hälften. Men, men, jag har ca två månader på mig.

    Jag tror att jag kan nästa onsdag den 26, ska bara kolla med Magnus först. Annars tycker jag att det bara skulle vara roligt att hjälpa till.

    Nu på onsdag är vi hemma. Ska kolla med MAgnus så han inte planerat ngt annat. Annars skulle det vara roligt att träffas.Vi får ringas i eftermiddag.

  • Magnus brud

    Caja & Paulinas

    Angående fotograferingen så kan jag köra, men ni måste ju ta er till Hässleholm. Jag hinner tyvär inte köra och hämta er. Var bor du Caja, har du någon möjlighet att köra.

    Det ska bli spännande, men har fortfarande inte hittat ngt roligt att ha på mig.

  • Magnus brud

    Nu har vi äntligen bestämt oss för att byta ställe från Göingehuset i Hässleholm till Tyringe kurhotell. Allt är bokat och klart. Det känns jätte skönt. Det var dock lite jobbigt att ringa till Jette och säga att vi inte ville att hon annordnade bröllopet längre. Hon blev väldigt besviken. Men så är det.

    Nu kan man göra inbjudningskorten färdiga.

    Ha en bra helg. Nu slutar jag för idag. Ska bli skönt att komma hem.

  • Magnus brud

    Caja & Paulina

    Jag hoppas att du Caja kan köra. Det kommer att bli väldigt stressigt om jag ska hinna köra till Kristianstad för att hämta er först. Man vill gärna hinna göra vid sig lite innan. Eftersom jag kör hemifrån 5.45 på morgonen till jobbet hinner jag inte göra vid mig på morgonen. Så jag hoppas att det går. Annars kanske det funkar med tåg. Tåget går ju förbi Hässleholm påväg mot Malmö. Lisa vet du om fotografen ligger långt från stationen. Annars är det ju ett alternativ. Det blir ju inte jätte mycket dyrare.

Svar på tråden kristianstadsbrudar! ny tråd 060224