Inlägg från: Magnus brud |Visa alla inlägg
  • Magnus brud

    kristianstadsbrudar! ny tråd 060224

    Var inne och tittade på patrik adolfssons hemsida. De bilderna var nog lite väl nakna för mig. Vackra förvisso. Men de bilder som jag tidigare sätt, från den kvinnliga fotograf som jag tror började med secret box i Sverige, så var bilderna mer påklädda och flera var på smådelar av kroppen. Hennes bilder finns i en bröllopstidning från förra året eller förra igen. Det är nog mer så jag har tänkt det. Hur har ni tänkt göra?

  • Magnus brud

    Dahlis

    Jag tror att fotografen i Kristianstad som heter Mats någonting har lagt ut några bilder. Har inte hunnit kolla. Annars har inte jag heller sätt någon.

    HA en mysig helg. Själv ska jag skrapa, kitta och måla fönster i helgen. Jippi!!!

  • Magnus brud

    Dahlis

    Kul att du frågar om vårt hus. Om vårt hus är behov av renovering? Hmm, när jag tänker efter så är det lättare att säga vad som inte ska renoveras - Golven. Eller, de ska ju slipas och oljas. Men golven är nog det minsta projektet i vårt hus. Vårt kök kommer om två veckor och då ska vi försöka sätta upp det så snabbt som möjligt. Är fruktansvärt trött på att bo hos svärföräldrarna. De ska hela tiden kolla så man inte har glömt något. Har du med dig matlådan? Har Målle kissat? Ska ni inte slipa köksgolvet snart?......Har bara bott hemifrån 5-6 år. Men, men de menar väl bara väl.

    Elektriker? Min sambos lillebror är utbildad elktriker, men har inte gjort sin lärlingstid än. Så han har ingen fullständig behörighet. Han gör det han får och kan och sedan har vi en etablerad firma som gör resterande, som Martin inte får. Det funkar bra, och vi sparar massor med pengar. Martin är dock bara hemma på helgerna, så jag tror inte han har tid med fler projekt. Annars vet jag ingen direkt.

  • Magnus brud

    Välkomna alla nya, säger jag som är ganska ny själv.

    1. Magnus brud & Josephine

    2. Den 9/9 2006 i Ignaberga gamla kyrka utanför Hässleholm

    3. Magnus

    4. Magnus är 25 och jag också om ca 2 veckor

  • Magnus brud

    Paulinas

    Tack för igår. Det var trevligt. Kul att träffas mitt i veckan. Den blir ju lite roligare så. Vi får prata mer om secret box och Malmö när inte pojkarna är med.

    JAg ska försöka komma den 23/4. Är inte säker som det ser ut nu. Man har ju missat en hel del träffar, så det skulle vara roligt att träffas.

  • Magnus brud

    Paulinas

    Paulinas! Tack för att ni kom och för den väldigt fina och passande presenten. Vi blev väldigt glada. Hoppas att ni hade det trevligt. Både jag och Magnus var så glada att så många kom, men och andra sidan hade vi dåligt samvete för att vi inte hann prata så mycket med alla.

    Så till fotografen. Synd att vi inte kunde åka den 6, det hade passat så bra. Men,men.
    Jag har ganska svårt att åka till fotografen mitt i veckan, eftersom de måste sätta in en vikarie för mig om jag ska vara ledig. Jag slutar ju sällan innan kl.16.00. Allt går förvisso, men det blir krångligare. Jag ska se vad jag kan göra. Fredagen den 28 april slutar jag kl. 12.00. Det är den ända dagen jag slutar tidigt v. 17-20.

  • Magnus brud

    Paulinas & Caja

    Har inte fått besked än av min chef. Vi har väldigt ont om vikarier för tillfället. Men men, vi hoppas på det bästa. Om ni kan den 28 april kanske vi kan ta det då. Jag slutar ju egentligen kl. 12, men kan nog få gå en timme tidigare. Vill ju att vi alla tre kan komma.

    Men, det där med publik (stöd) är jag nog lite tveksam till. Är väldigt nervös än då. Man har ju sina skavanker.

  • Magnus brud

    Såååå tråkigt. Jag tycker verkligen synd om dig. Hur ska du göra nu?

  • Magnus brud

    Tack Lisa för att du fixar och donar. Om du vill kan jag ta över och ha kontakten med fotografen. Det blir ju en del fra och tillbaka. Du får säga til hur du vill göra. Det som nog är viktigt nu är att vi bestämmer ett datum färdigt. Det böejar fylla på lite i kalendern. Vi hoppas på den 28. Det tråkiga är ju som du säger med en dag i veckan är att det blir svårt att hinna göra vi sig. Men det får ju bli som det blir. Vackra är vi väl ändå.

  • Magnus brud

    Paulinas
    Så härligt rättstavat jag skrev. Hade lite bråttom. Sitter ju här i smyg på arbetstid. Ja ja, du förstod nog vad jag menade

Svar på tråden kristianstadsbrudar! ny tråd 060224