• ezzy

    Candidasvamp - dålig smak i munnen

    Vet inte riktigt vart jag ska vända mig....men jag gör ett försök här på BT. Är det någon mer än jag som lider av dålig smak i munnen, vit beläggning på tungan och ibland dålig andedräkt? Har lidit av det här i många år men ingen läkare har förstått vad problemen var orsakade av...de trodde att det var mandlarna så då opererades dem bort, eller så trodde de att det var slemhinnorna i munnen osv...men nu har jag varit hos tre olika naturläkare och de har alla konstaterat samma sak...candidasvamp i mage och tarm. Detta är tydligen något som alla har mer eller mindre men eftersom min övre magmun inte täpper till helt så kommer detta upp genom matstrupen. Inget medel jag har provat hittills har fungerat fullt ut, allt har varit bra i början, men så har beläggningen kommit tillbaka igen. Är det någon som känner igen sig och som har blivit kvitt sina besvär?

  • Svar på tråden Candidasvamp - dålig smak i munnen
  • ezzy

    Jen 78;
    Tack för ditt svar!
    Skönt att höra att man inte är ensam om dessa besvär. De "medel" jag har tagit tidgare är bla capryspore, enterocare, mycostatin mm. Just nu provar jag något som heter anti-candida. Vad var det för en kur du hade genomgått?

  • ezzy

    Jen78:
    Tack för ditt svar.
    Jag tror som du att sockret är boven i dramat, men herregud vilket tråkigt liv om man aldrig får unna sig att äta något sött och gott. Hm.
    Kom du ihåg vad något av dina dyra medel heter?

  • ezzy

    Jen 78:
    Har du i övrigt problem med din mage, eftersom du skrev att du blev bättre i din mage efter kuren? Jag har annars inte märkt av några problem med min mage.

  • ezzy

    O ja, tungskrapa använder jag både morgon och kväll, men den tar ju inte så mycket av beläggningen ändå, tycker jag.
    Vet du om vissa har en viss benägenhet att få problem med det här...du skrev något om ärftlighet? Måste man undvika socker o likn resten av livet eller när man väl har svält ut den, kan den komma tillbaka då...vet du något om det?

  • ezzy

    Tack för filen jen78.
    Får ta mig en funderarare nu...tycker du att du blev hjälpt av detta, förutom att magen blev bättre?

Svar på tråden Candidasvamp - dålig smak i munnen