• lolabe

    När ska man börja med anti-rynk kräm...

    hahaha, jocelyn, känner igen det där. Nu har jag dock hunnit bli 33 så nu börjar de faktiskt snällt plocka fram lite vettiga cremer.

    Jag har dock använt anti-rynk cremer sedan början av 20-års åldern (kanske inte industrial strength då men i alla fall). Enligt min mening är det lika bra att hålla ruynkorna stången från början, har de väl "fastnat" hjälper ingen creme i världen, då är det bara kniven (eller liknande procedur) som hjälper. Håller dock iofs egentligen med roslagsbrud - det bästa för att förebygga rynkor är helt klart bra gener (vilket jag dock inte har i det avseendet, därav kräm-hysteri...). Att man egentligen betalar alldeles för mycket för det man får är också givet, men men... Att använda solskydd är nog det "näst bästa" sas.

    Angående rökning såg jag någon uträkning som sade att man ser 1 - 1,5 år äldre ut om man röker. Men allvarligt, vem kan se skillnad på om man är 32 eller 33,5 år??? (Eller för den delen 55 eller 56,5...)

  • lolabe

    Ja, män har en annan hy. Tjockare men också grövre. Om du tittar närmare brukar de tex ha större porer än kvinnor. Nuförtiden finns det ju förresten anti-rynk cremer för män också

Svar på tråden När ska man börja med anti-rynk kräm...