Inlägg från: roslagsbrud |Visa alla inlägg
  • roslagsbrud

    När ska man börja med anti-rynk kräm...

    Nu är jag inte någon hudexpert, men jag tror ändå att det är så att detta med rynkor i mycket är genetiskt betingat. Man har alltså mer eller mindre anlag för tidiga rynkor, oavsett om man använder massor med antirynkkrämer eller inte. Sen vet ju alla att rökning och solning gör att huden åldras snabbare.

    Viktigast för att huden ska hålla sig fräsch och elastisk är att man inte slarvar med den dagliga rengöringen. Huden måste få andas. Smörj också in dig noga med krämer som du trivs med och drick mycket vatten. Huden behöver massor av fukt, hela tiden.

    Antirynkkrämer brukar kosta fläsk och jag är övertygad om att man får betala för sin rädsla att bli gammal! Jag menar alltså att producenterna tar hutlös mycket betalt för en produkt som egentligen inte gör mer nytta än en vanlig bra hudkräm.

    De linjer du fått i pannan beror antagligen på att du brukar göra en min som drar ihop pannan lite. Själv fick jag tidigt s.k. skrattrynkor vid ögonen. Visst skrattar jag mycket men jag tror att jag framför allt kisar en hel del (ville inte använda mina glasögon...).

    Men framför allt, lär dig att gilla dina linjer (för inte tror jag att du redan har en "äkta" rynka ), det är ju en del av dig och visar att du lever och levt. Sköt om dig!

Svar på tråden När ska man börja med anti-rynk kräm...