• Fea
  Äldre 2 apr 18:05
  68201 visningar
  26 svar
  Inlägg från Fea Visa alla inlägg
  26
  68201

  33 år och åter singel - hur orkade ni?

  Du frågar också om det finns folk som har hittat glöden igen. Själv har jag inte varit i den situationen, men det hände min bästa vän. I nästan två år, varenda gång vi träffades så pratade hon bara om hur svårt det var i förhållandet. Hur hennes sambo inte kunde gå henne till mötes på några enkla saker som var väldigt viktiga för henne.

  Jag undrade hela tiden varför hon inte lämnade honom, och det var nog delvis för att hon var rädd för att vara singel. Men så till slut så gick de i familjerådgivning. Bara fem gånger eller så, men det gjorde att de förstod hur de pratade förbi varandra och varför de missförstod varandra. Så numera har de det bra tillsammans, sedan något år eller två. Hon är jättenöjd, de har fått barn och ska gifta sig. För dem gick det, men de behövde professionell hjälp.

  Kanske kan det vara en grej att pröva, att gå i familjerådgivning. Om det inte lyckas så har du i alla fall gjort allt du har kunnat. Samma sak om han säger nej till att göra det, då har du gjort vad du kan men han vill inte möta dig. Då vet du var du står.

  Det är nog alltid läskigt att bryta upp från ett långt förhållande. Det är OK att vara rädd men ibland måste man göra det ändå. Särskilt om han inte är snäll mot dig.

Svar på tråden 33 år och åter singel - hur orkade ni?
Logga in
Bli medlem