• MiNik

    Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2

    Tack Sessan, var bara nyfiken. :)

  • MiNik

    Hej på er alla!
    Nyss hemkommen från Bryssel (studieresa/jobbsökarresa). Har haft hur kul som helst och köpt en helt makalös vigselring *ler* diamanter är billigare där än här hemma. Ringen består av 2 ringar som är ihopsatta med ett överliggandefäste med 6 st diamanter. Sedan så ska jag göra om min förlovningsring så att den kan föras in mellan de två andra ringarna så det blir 3 ringar (12 mm bred sammanlagt) 2 ytterliggande ringar i vitguld samt en i vanligt rött guld. *NÖJD*.
    Får väl försöka att läsa ikapp lite, ser att ni skrivit en hel del :)

    I månad kvar Princess ;)

  • MiNik

    Nu var man hemma igen.

    Får börja med att beklaga sorgen Princess :(, inget roligt när nära och kära lämnar jordelivet.

    Yrvädret, hoppas att ni hade en trevlig kväll trots sista sekunden förfrågan. Skönt att deras bröllop var så annorlunda mot ert kommande. Känns roligare då för ert så att det inte blir en repris några månader senare.
    Hur går det med "kuren"??

    Själv har jag haft en helt underbar helg med min Mamma på Lundsbrunn Kurort. Är behandlad från topp till tå och känner mig som en ny människa. Vädret har varit vackert maten suverän, till och med själen blir i balans under en sådan här helg. Rekomenderar varmt att åka dit på ett kortare eller längre besök. Jag vet vad vi ska önska oss i bröllopspresent, presentkort att nyttja för oss två på Lundsbrunn.

  • MiNik

    Princessdiamond,
    Är du lite nervös och rastlös??? ;)
    3 veckor kvar och allt är klart, eller?
    Blev jättenyfiken på hur ditt hår blev :)

    Min tur blir det inte förrens i augusti så det är ingen panik, vi tar det när du blivit FRU :)

  • MiNik

    Princessdiamond,
    Flyga är bara kul och det går så mycket fortare än bil och båt. Så får du jungfruresan ur världen också ;)
    Men se det positivt att du får träffa alla nu, vid en sådan tillställning så har inte människor så mycket förväntningar på andra och oftast är de som ödmjukast också. Sedan så slipper du vara nervös i sommar på er bröllopsresa.
    En begravning kan faktisk bli en trevlig händelse efter det sorgliga i kyrkan, så blev det iaf de gånger jag har varit på begravningar (senast på min pappas).

    Skulle förresten bli jätteglad om du ville maila mig lite bilder, aug06@home.se

  • MiNik

    Någon som ska utöka sitt hårsvall med mer hår till den stora dagen?
    Har beställt äkta hår från Brasilien idag, svindyrt med det ser helt fantastiskt ut (bättre kvalitet än mitt eget). Ska sy fast och klippa håret veckan innan, det lär bli varmt med så mycket hår.

  • MiNik

    Yrvädret,
    Angående håret, det är iaf uppträtt på en lång rad så det är bara ett stycke. Vet inte vem jag ska anlita för att sy in det (har fått några tipps från min frisör som jag ska kontakta). Har bara ca pris ännu då jag ej har valt exakt vilket hår men det blir mellan 4000-5000:-. Får det om en vecka eller två.

    Princess,
    Ska tänka på dig extra mycket i morgon när du ska ut och flyga. KramiZ

  • MiNik

    Hoppas att ni får en trevlig helg trots allt.
    Har precis läst Tilles mamma's dagbok, det lille pyret kämpar på och fick vara med att fira storebrors födelsedag. Gör ont i hela mig när jag läser om denna lilla familj och dess öde.

  • MiNik

    Princessdiamond,
    Trodde nästan att du skulle ha tittat in vid det här laget för att berätta om din första flygtur, anar att du hittar datorer även i Finland.
    Kippis ;)

  • MiNik

    Skönt att allt gick bra Princess :)
    Är i Stockholm hela veckan med familjen (påsklov)men jag tittar in då och då för att se hur ni har det :)
    Ha en trevlig fika imorgon...

  • MiNik

    Princessdiamond,

    *spelar vigselmusi*
    SÅ då var det dax "Sessan" om 1 timma och 15 min är det faktiskt din och din m2b*s bröllopsdag. Ser att du redan har kommit iform med rätt uppvärmning och lite lagom stress *ler*. Ta nu många fina bilder imorgon så vi andra också får chansen att uppleva er fina dag. Kommer tänka på er hela dagen imorgon speciellt vid 1 tiden. Många kramar och Lycka till från och med imorgon så är du omdöpt till FRUGAN ;)

  • MiNik

    Princessdiamond,

    så nu är Princessan Diamant med största säkerhet FRU, *stor fanfar* och STORT GRATTIS!!!!! Vilket underbart väder ni fick :)
    Stor KRAM

    Yrvädret,
    du får rapportera när du kommer hem, hoppas att dagen och det underbara vädret får dig att tänka på positiva saker, Krya på dig.
    KRAMIZ

  • MiNik

    Tjenare FRUGAN ;)

    Kan inte se bilderna :(, bara bilderna från hipporna............
    VIll se NUUUUUUUUUUUU

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2