• yrvädret

    Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2

    Jag har en fundering. Hur ska ni göra med underkläder? Jag köpte en BH, mycket enkel sak som ger bra lyft - men senast jag provade klänningen hos Eva-Marie så lyste det igenom. Hon sa då att ett bra tips är att ha en hel torselett under. Problemet är att jag hatar dessa skenor som finns i torseletterna. Tycker bara att de bucklar sig och blir fula.
    Samtidigt är det ju himla sexigt till bröllopsnatten... Fast å andra sidan så kommer nog jag byta underkläder när vi kommer till bröllopssviten....

    Äh, sjutton jag vet inte hur jag ska göra... Är det någon som har ett tips på en BRA underklädesbutik som jag kan gå till?

  • yrvädret

    Princess

    Det var Föreningssparbanken du har ditt konto på, va?

  • yrvädret

    princess

    Bra, sätter in pengar under helgen

    Vårbrud
    Jag tror inte det ska vara någon fara. Utomlands vet väl ingen att han bytt namn?
    Kolla upp på PRV och se deras rekommendationer.

  • yrvädret

    Vårbrud

    Vet du en sak? Jag har suttit och gjort samma sak Vi ska skicka våra på måndag - förhoppningsvis hinner de komma ut till alla på alla hjärtans dag

  • yrvädret

    Åh, det här är inte bra... Har suttit hela helgen med inbjudningarna, är skitstressad och det får jag inte vara! Det är både pirrigt och spännande att skicka ut inbjudningarna, men samtidigt känner jag mig så himla pressad - av ett tidsschema som egentligen inte finns! Jag har all tid i världen - jag behöver inte skicka inbjudnigarna i morgon - jag skule lika gärna kunna skicka dem på fredag - eller nästa vecka. Men jag VILL ha iväg dem - jag vill se allas reaktioner - och jag vill inte ha inbjudnigarna hemma längre. Känner mig stressad bara jag ser dem! Vill bli av med dem bara, så att jag kan koncentrera mig på annat!

    Ja, herregud vad bra det går för mig att varva ned och stressa av! Jag säger bara; om du inte vill vara konstant uppe i varv och känna dig utstressad - planera definitivt inte ett bröllop!!

  • yrvädret

    Princess

    Ja du, ibland tar det ut sin rätt att vara Bridezilla

    Vad skönt att beställa blommor. Jag har redan bokat min bukett, men jag ska väl dit igen och prata med dem.

    Härligt med två år!! Vi förlovade oss när vi precis hade firat två år. Hm, och ni ska gifta er Snabba ryck, må jag säga!

  • yrvädret

    Tims mamma

    Välkommen! Självklart får du vara med här!
    Oj, jag kan tänka mig att det är pirrigt! Ni har ju bara 2½ månad kvar!

    Jag gifter mig inte förrän i juli, den 22:e, men tänkte skicka ut inbjudningarna innan folk lägger sin semester.
    Vi har också gjort inbjudningarna själva, och trots att det tagit tid så var det värt det

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2