• yrvädr­et
    Äldre 1 Feb 22:25
    123639 visningar
    1069 svar
    1069
    123639

    Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2

    Hehe, nu har jag anmält ditt inlägg på förra tråden, Princess! Vill ju ha tillbaka en normal sida ju!! (fast jag skrev bara att det inte var någon kritik, utan att vi ville ha tillbaka en normal sida - hoppas att de inte blir sura! )

    Förresten tänkte jag direkt på dig när jag såg att de behövde folk till bröllopsmässan. "Väl insatt på Bröllopstorgets nätsida" - jo jag tackar!!

  • yrvädr­et
    Äldre 2 Feb 13:15
    #0

    Princess, hoppas att du inte tog illa upp! Jag skrev att det inte var klagomål på dig, utan på sidan som blivit knepig. Tror knappast att du kommer få en tillsägelse - finns ju inget att säga till för

    Vad har du annars fått tillsägelse för? Jag har lyckats hålla mig ifrån det, även om jag har skrivit ganska bestämda saker ibland.

  • yrvädr­et
    Äldre 4 Feb 17:28
    #0

    Jag ska ha en egen väska, eftersom vi fotograferar oss efter vigseln då alla människor åker till festlokalen, så måste jag ha alla mina "påbättrings-grejer" i närheten.

  • yrvädr­et
    Äldre 4 Feb 17:29
    #0

    Vårbrud, var det en tiara du köpte? Den som Princess la ut bild på?

  • yrvädr­et
    Äldre 4 Feb 20:43
    #0

    Ska kolla runt i olika väskaffärer - vill ha en vit enkel sak, som jag kan änvända senare också.

    Jag vet inte om jag kommer ha tiara och/eller slöja, beror på vad som passar till klänningen. Som det ser ut nu kommer jag eventuellt ha blommor i håret istället.

  • yrvädr­et
    Äldre 5 Feb 23:14
    #0

    Okej

    jag vill ha bubblor!

    Bubbellista

    Yrvädret
    Princessdiamond

  • yrvädr­et
    Äldre 5 Feb 23:28
    #0

    FamiljenLind

    Bröllopsbubblor är för oss som inte vill ha riskastning efter vigseln. Vi har helt enkelt såpbubblor istället

    Vi kommer att beställa från www.brollopsbubblor.com där de har bubblor anpassade till bröllop (såpvattnet färgar inte och kommer på små burkar) kolla in och se om du vill hänga på!

  • yrvädr­et
    Äldre 5 Feb 23:29
    #0

    äsch, fel adress www.brollopsbubblor.se ska det vara!

  • yrvädr­et
    Äldre 6 Feb 11:26
    #0

    Pissigt väder idag, mår inte så bra heller - vaknade med genomförskyldning. Tvingade dock iväg mig till sjukgymnasten... Helt ok, hon kände på mina axlar, rygg, nacke och jag var sned och superstel. Så nu är det massage som gäller.

    Och som inte det är nog så har Siri fått en infektion i sitt operationssår efter kastreringen. Jag blir så trött, tar eländet aldrig slut, eller??

    Det positiva är att jag suttit och gjort inbjudningskorten halvklara i allafall. Tar så himla lång tid! Men det är roligt

  • yrvädr­et
    Äldre 6 Feb 22:00
    #0

    jag funderar på vanliga släta eller på turturduvorna...

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2