• Princessdiamond

    Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2

    hej...
    här kommer den nya tråden, eftersom jag lyckades knasa till den gamla :)

    sorry!

    kjamisar till er alla :D

  • Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2
  • yrvädret

    princess

    Bra, sätter in pengar under helgen

    Vårbrud
    Jag tror inte det ska vara någon fara. Utomlands vet väl ingen att han bytt namn?
    Kolla upp på PRV och se deras rekommendationer.

  • princess_edition

    vi har tänkt ha kvar våra respektive efternamn. hur det blir sen när vi får barn, får vi lösa då. antingen får de ett dubbelnamn eller så får man väl göra nåt i stil me att varannat barn får mitt å varannat hans... hehe. lite knäppt kanske...

  • Torvan

    Hej tjejer!

    Hjälp någon som är längre fram i planeringen än jag:

    Tårtan, vad räknar man att den kostar per pers. om man köper en hyfsat schysst moussetårta eller liknade från Peterséns typ?

    Är 30-35 kr/pers (bit) rimligt?

    Vi har fått offert från resturangen på 2050 för 55 personer (tårta och kaffe) men jag tror bara de gör gräddtårta med frukt eller marsipantårta med rosor (princess antar jag) och jag gillar inte grädd och vaniljkrämstårtor....

  • MiNik

    Bra pris tycker jag ca: 38:-/p.
    Fråga vilka tårtor som ni har att välja på till det priset. Tror nog att du kan välja på fler sorter än en.
    Har de inte det så kan du fråga om de inte kan göra en ex. mousstårta till samma pris.
    Lycka till

  • Torvan

    Tack för svar MiNik. Tror du att en tårta från ett konditori är mycket dyrare? Jag är tveksam till att de gör andra tårtor. Är egentligen ingen resturang utan en konferensgård. Så det är lite enklare har en länk www.stenungsogarden.se/

    Det syns inte på hemsidan men lokalen inne är jättefin. Vitsåpade golv och vacker öppen spis. Lite härlig "gammaldags" atmosfär. Kuvertpriset för trerätters (utan dryck) ligger runt 300 kr. Till det kommer hyra av lokal och städning 1750 kr. Superpris tycker jag, får bara hoppas att maten är god. Den är ju inte exklusiv men det är inte nödvändigt för oss, vill bara att det skall vara vällagat och gott.

    Alkoholhaltig dryck får vi ta med själva. Det är toppen - kan man köpa vin billigt i Tyskland . De serverar inte vinet så flaskorna får stå på bordet, men det är OK.

  • Torvan

    Ahh, du la ditt inlägg medan jag skrev
    Köper ni tårta via festarrangören eller direkt från konditori?

  • princess_edition

    torvan: det låter ju som ett jättebra pris! både för maten och för lokalen. ligger stenungsögården vid steungsund som det låter, eller har det inget me varandra å göra?

  • Torvan

    Stenungsögården ligger på Stenungsön . Det är den först ön när man kör ut mot Tjörn (från Stenungsund). Vid det stora hotellet Stenungsbaden svänger man höger ner på en liten väg. Det är nära Stenungsund men själva gården ligger på den sida ön som vätter ut mot Tjörn så man slipper se de tråkiga industrierna i Stenungsund.

    Blev så glad när jag fann detta ställe. Min blivande är från Tjörn men kände inte ens till detta ställe. Lokalen är inte så stor, lagom för drygt 50 gäster. Men det passar oss, då får vi plats med alla "måste"-gäster om man säger så .

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2