• yrvädret

    Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2

    Nej då - T och jag håller bara på att lappa ihop och smörja förhållandet (hade praktgräl förra helgen - sånt som händer)

    Vi var och beställde våra vigselringar igår, slängde in 6 laxar som handpenning. Men de kommer bli underbara! Vi hade sån himla tur, för tydlingen höjs diamant- och guldpriset idag.

    T fick tag på ett par schyssta skor också, som passar till frockcoaten.
    Själv började jag köpa smink till bröllopet igår - en foundation, Helena Rubinstein. Inte världens billigaste men den är så super, super, super!
    Tror jag ska gå en sån där make-up-kurs på Make Up store eller Face Sthlm innan bröllopet också, de har många schyssta ögonskuggor. Är det någon av er som har erfarenhet??

    Sist men inte minst har jag köpt en vårkappa, på Lindex, jättesnygg i beige brokad. Bara 700 (och så gick jag med i Lindex kundklubb och fick 10 %, bara så där

    Så nu är alla mina pengar slut och jag är pank Fast jag har någ råd med en BT-fika. Vad sägs om en fika i vecka 15? Jag har påsklov och kan nästan vilken dag som helst!
  • yrvädret

    Jo, kappan är jättesnygg!

    Tyvärr verkar det stämma angående priserna. Vi beställde våra ringar på Nordstans guld och guldsmeden där sa att flera länder håller på att öka sina guldförråd och köper upp en massa guld. Det resulterar i att det blir dyrare, tyvärr

  • yrvädret

    Nej inte i helvitt - den på Lindex är beige-gul-aktig på något sätt - jättesnygg. Det finns en på Kappahl också, den är i vitt däremot - fast den ser lite annorlunda ut. Den är också snygg, fast den satt som en hösäck på mig...

    FamiljenLind - du har mail!

  • yrvädret

    Charleston - jag vet bara vad de sa till mig. Jag tror att de har ett års- (eller halvårs-)bundet avtal och att när avtalet löper ut så höjs eller sänks priset (precis som fast bo-ränta )

    Vad tror ni om fika på måndagen den 10:e? T ska iväg på fotboll i Borås och jag har inget att göra.

  • yrvädret

    Minik

    Japp, jag ska lägga in mer hår - är grymt tunnhårig och behöver hjälp på traven

    Hur mycket kostade håret?
    Vart syr du i dina extensions?

  • yrvädret

    Blä, är hemma idag - fick migrän igår och hade megahuvudvärk när jag vaknade...

    Tragiskt med den lille pojken. Att livet kan vara så grymt! Hoppas att lidandet inte blir alltför utdraget...

    FamiljenLind

    Vart tittade du på ringar någonstans? Rekommenderar Nordstans Guld annars, supertrevliga och serviceminded, och inte hiskeligt dyra.

    Charleston

    På vilken Steinbrenner&N var ni på tårtbuffé? Det låter gott, det skulle jag också vilja göra!

  • yrvädret

    Charleston

    Nej, vad tråkigt! Jag förstår att du är besviken, en förklaring kan man ju iallafall få! Tycker att man borde prioritera nära vänners bröllop och det ska krävas extrema skäl för att inte kunna komma.

    När var det ni skulle gifta er? *guldfiskminne*

  • yrvädret

    Charleston

    Om jag får uttrycka mig hårt (känner ju inte din väninna) men med tanke att hon vetat om det så länge så tycker jag att det är dålig stil. Tycker inte att det finns speciellt många förklaringar som ursäktar det beteendet... Men det är min personliga åsikt.

    Jag förstår exakt vad du menar med det där med att inte ha så många riktigt nära vänner.
    Jag har två som står mig otroligt nära, varav den ena bor i Uppsala. Jag träffar ingen av dem så mycket som jag skulle vilja.

    Jag tror nog att någon drar ihop en liten hippa, upp med hakan! Bara för att man inte har möjlighet att gå på bröllopet så finns det ju ingen anledning att missa möhippan

  • yrvädret

    Familjen Lind

    Det låter bra det!

    Jag kan när som helst imorgon - Påsklov
    Kanske kan ta den mitt på dagen - så att p_e kan vara med?

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2