• hjartat73

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006 nr2

    Jobbar din blivande? Annars kan ni ju följa med oss imorgon....så ska du se att han vill ha frockcoat när ni går ut där ifrån *ler*.

  • hjartat73

    Vi ska dit på dagen ~emma~...tror förmiddagen. Ska ringa svärmor sedan och höra så det är okej att hon passar Lucas nämligen....vill inte ha en tvååring som springer runt i butiken *ler*.
    Men om min sambo provar frockcoat och man får ta foto så lovar jag att fotografera honom.

  • hjartat73

    Nu har jag kollat alla buketterna på länken som ~emma~ gav....jättefina...hittade allt för mycket *ler*. Ska sortera upp lite bland bilderna....

  • hjartat73

    ~emma~ du får läsa detta när du kommer hem från "skogen" *ler*.
    Vi var idag och provade kläder till min blivande och wiiiiiiiiii så snygg han blev...förlåt snyggare ! Glömde kameran men ska ev. dit på måndagkväll igen....bestmannen ska ju följa med och prova han också.

    Har lagt handpenning på ett par skor också idag! Men jisses 8 cm klack skulle inte jag ha...typ 6½-7 cm max och 1 cm gör jättemycket på sig men jag får väl gå in dem *skrattar*.

    Har även idag varit och pratat lite om menyn och jag tror det blir väldigt bra...när den är helt bestämd berättar jag vad det blev...*ler*

    Imorgon ska jag till kvinnligtunder och kolla underkläder...

  • hjartat73

    Det blev Fashion City vi gick till. Det blir en frockcoat...visar bild på honom i den så fort vi varit där igen.

  • hjartat73

    jennyolars: Jag ville min sambo skulle ha frockcoat och där hade de tre färger till uthyrning svart, mörkgrå och typ beige. Vad de hade i övrigt vet jag inte...*ler* Vad gäller pris på frockcoat så ligger de nog som de andra som hyr ut.

    Menyn är inte helt bestämd men grunderna finns och jag håller den lite hemligt tills vi bestämt oss helt och hållet

    Idag har jag varit på Kvinnligtunder och kan bara rekommendera Er att åka dit!!! Suverän service och humana priser!! Min klänning kommer sitta jättesnyggt med hennes hjälp!!
    De har ju så man kan boka en egen visning...vi kanske skulle tagit en BT-träff ute hos Kvinnligt en kväll *ler*.

  • hjartat73

    Puh76: Jaqetter tyckte jag att jag såg där men eftersom det inte var vad vi var ute efter så vet jag inte priset tyvärr. Men ska dit ev. på måndag igen så om jag kommer ihåg det kan jag fråga.

    Har du sett denna sidan?
    www.sodrahogtidsklader.se/Uthyrning.htm

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006 nr2