• Chilianna

    Borlänge 2006 fortsättning

    Hej tjejer!
    För mig är det snart dags... 2 månader kvar allt bokat, men Hellkes strular fortfarande med min ring, suck!!! Och jag får absolut inte tag på min tärna/eg. toastmadame har ringt typ heltid i 2 månader till henne nu, så vi har hör och häpna ny toastmaster eller något som liknar toastmaster i alla fall!
    Burro vad blir det för lokal för er??

  • Chilianna

    Haha idolf- jag jag börjar bli lite nervös för att allt ska fungera som tänkt!
    Tack snälla Burro! Ska se hur allt ordnar sig... Kul att ni hittade en lokal ni är nöjda med!
    Guess what- vi har inte fått tag på Hellkes idag heller och grejen är att när vi äntligen fick tag på dem förra onsdagen var ringen utom steninfattningen klar och då hörde vi om möjligheten till större stenar och de skulle höra av sig snarast och som sagt- vi har ännu inte fått tag i dem (skrev ett mail till Schalins själva oxå- fick svar dagen efter, så där kan inte skon klämma för Hellkes *muttrar surt*)

  • Chilianna

    Tjena tjejer! Mindre än 4 veckor kvar för mig... Måste få beklaga mig: får aldrig tag på min tärna. Har försökt i 3 månader och fått tag på henne 1 gång!!! För 2v sedan lite drygt skulle jag senast fått hennes mått så vi kunde skicka efter en tärnklänning, men jag har inte fått tag på henne sedan dess- hur svårt kan det vara att bara skriva ett kort sms oavsett hur mkt man har att göra- speciellt när man lovat- snacka om att ha valt fel dessutom har hon hand om ordningen på festen, så hur det ska kunna ordna sig vet jag bara inte och det känns inte kul att festen sannolikt går åt helvete för att hon tycker "att det ordnar sig, vi tar det som det kommer" Vill inte fråga en annan kompis som skulle göra detta bra- hon har redan uppdrag i samband med vigseln och har massor att göra med sitt jobb och så.
    Förlåt att jag gnäller igen- är bara så ledsen! Förutom detta är dock allt bra med planerna!!

Svar på tråden Borlänge 2006 fortsättning