• idolf
  Äldre 4 Jan 20:47
  2829 visningar
  40 svar
  40
  2829

  Borlänge 2006 fortsättning

  Startar upp tråden igen.
  Så, hur går det med planeringen tjejer?

  Förra tråden finns här
  www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1265027.html

 • Svar på tråden Borlänge 2006 fortsättning
 • Burro
  Äldre 6 Jan 13:41
  #0

  Hej Idolf!

  Bra att du startar upp en dalatråd igen. Det var länge sedan sist. Hur går det för er? Var det du som skulle gifta dig i augusti? Jag skrider till altaret den 17 juni. Det går ganska bra med planerna faktiskt.

 • idolf
  Äldre 6 Jan 15:04
  #0

  Burro

  Japp augusti var det ja Det går frammåt, nu är fotografen bokad iaf. Satt och skrev texten till inbjudan igår så det är klart. Eller så klart det går, vet ju inte hur vi ska göra med lokalen, men vi har skrivit det så det är bara och fylla på det sen. Var tvungen att fixa det för jag måste få klart en och skicka till min bror, han blir adress-lös i slutet av januari. Då drar han till Brasilien och blir lite svår att få tag i

 • Burro
  Äldre 9 Jan 10:22
  #0

  Har ni ingen lokal? Vilka funderar ni på? Hur stor ska den vara? Vi håller också på med inbjudan. Det är inte helt lätt tycker jag. Hoppas du har det bra!

 • idolf
  Äldre 9 Jan 17:45
  #0

  Jo, vi har en lokal, har bokat Södertuna. Det är bara jag som inte är säker på om jag vill ha den Därför ska vi kika på lite andra altenativ så har du något tips så tackar jag och bockar. Vi blir runt 70 pers. Ja inbjudan ja, det är en hel vetenskap innan man får det som man vill. Hoppas det samma

 • Burro
  Äldre 10 Jan 09:30
  #0

  Solvarbo är billigare och mycket bättre. Den är underbar. Jag har också tips på catering om du vill... burro@spray.se

 • Kotten­2004
  Äldre 11 Jan 23:34
  #0

  Kan rekommendera Strandbro Bygdegård. Har hört mycket neg om Södertuna. Vart gifter ni er? En annan bra lokal som jag varit i ligger utanför Gustafs, men jag kommer inte på namnet. Vi var på bröllop i Torsång och de hade den här lokalen i Gustafs.

 • idolf
  Äldre 12 Jan 00:00
  #0

  Kotten2004

  Vi ska kika på Strandbro, måste bara hitta tid för att ringa Du får gärna fundera på vad lokalen i Gustafs heter, det vore toppen Vi gifter oss i Stora Tuna föresten.

 • Chilia­nna
  Äldre 12 Jan 00:06
  #0

  Hej tjejer!
  För mig är det snart dags... 2 månader kvar allt bokat, men Hellkes strular fortfarande med min ring, suck!!! Och jag får absolut inte tag på min tärna/eg. toastmadame har ringt typ heltid i 2 månader till henne nu, så vi har hör och häpna ny toastmaster eller något som liknar toastmaster i alla fall!
  Burro vad blir det för lokal för er??

 • idolf
  Äldre 12 Jan 16:25
  #0

  Chilianna
  Åh spännande Nervös än?

 • Burro
  Äldre 12 Jan 18:02
  #0

  Hej!!!

  Lokalen utanför Gustafs skulle jag tippa är just SOLVARBO som jag skrev om. Nybo är också toppen.

  Chilli: Hur ä lägä??? Vi ska vara i Solvarbo. Det var helt rätt lokal för oss. Vi är sååå glada. Säg till om jag kan hjälpa dig med något. Jag hoppas verkligen att det löser sig med ring och allt.

Svar på tråden Borlänge 2006 fortsättning