• Burro

    Borlänge 2006 fortsättning

    Hej Idolf!

    Bra att du startar upp en dalatråd igen. Det var länge sedan sist. Hur går det för er? Var det du som skulle gifta dig i augusti? Jag skrider till altaret den 17 juni. Det går ganska bra med planerna faktiskt.

  • Burro

    Har ni ingen lokal? Vilka funderar ni på? Hur stor ska den vara? Vi håller också på med inbjudan. Det är inte helt lätt tycker jag. Hoppas du har det bra!

  • Burro

    Hej!!!

    Lokalen utanför Gustafs skulle jag tippa är just SOLVARBO som jag skrev om. Nybo är också toppen.

    Chilli: Hur ä lägä??? Vi ska vara i Solvarbo. Det var helt rätt lokal för oss. Vi är sååå glada. Säg till om jag kan hjälpa dig med något. Jag hoppas verkligen att det löser sig med ring och allt.

  • Burro

    Jag förstår. Den ligger lite längre bort. Det är ungefär 8 km till Södertuna Bygdegård från Stora Tuna kyrka, och 15 km till Solvarbo. Tycker ändå att Solvarbo är mycket bättre, men det beror ju på vad du tänkt dig. Åk och kolla!

  • Burro

    Tja brudar!

    Vi hade en jättemysig jul. Nu är det helt officiellt. Det är sååå skönt!!!

    Du, snartgift, jag hör av mig till dig via mail snart. Jag har nog helt koll nästa vecka tror jag... Vi hörs!

    Är det någon som ska på bröllopsmässan den 5 februari?

  • Burro

    Vi har varit och provat och bokat kläder idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det blir sååå himla snyggt. Min blivande provade lite för skojs skull, men hittade perfekta kläder. Han blev så stilig! Det känns så bra. Mmm...

  • Burro

    Vad kul att så många ska gå!

    Vi var på Alexandras. De är jättebra tycker jag. Jag har dessutom upptäckt att jag nog kan ha min mammas slöja som hon hade när hon gifte sig för 38 år sedan. Är inte det häftigt?!!

  • Burro

    snartgift:

    Jag hittade MIN klänning ganska på en gång. När jag väl provat den fanns det inget som kunde mäta sig med den, så då var det ju klart. Jag ska hyra. Det är en klänning från Lilly. Min blivande skulle också bara kolla läget lite. Han skulle egentligen haft sin kostym, men det var ju inget snack om saken när han provat kläder där. Han blev såååå stilig.

    Vad ska du ha för klänning? Hyr el. köp?

Svar på tråden Borlänge 2006 fortsättning