• yrvädret

    Göteborg (med omnejd) 2006 #3

    Japp, när jag får vigselringen så byter den plats. Men än så länge ska den sitta tillsammans med förlovningsringen (så att jag vänjer mig, sa T)

  • yrvädret

    Vårbrud

    Ahh, ni kör också en bakeväg?!! (Förlovad, bestämt datum, bokat kyrka och lokal... och SEDAN fria )

  • yrvädret

    Moriawe

    Vi har inte heller fått någon bokningsbekräftelse. Däremot har vi sett pappret där de skrivit upp vår bokning. Kanske skulle kräva en kopia av det... Ska ringa till Carl Johans församling och höra hur det brukar vara med präst. S.t Birgitta har ingen "egen" präst eftersom det sällan är vanliga gudstjänster där.

    Vårbrud
    Dina krav är högst rimliga. Det är härligt att känna att det hela är speciellt, trots att svaret redan är bergssäkert.
    T var rädd för att jag skulle tycka att hans frieri var för enkelt, men jag hade nog blivit lika glad om han hade droppat frågan en onsdag i TV-soffan. (Mina krav är inte så höga )

  • yrvädret

    Det är helt okej, trollvinter.

    Vårbrud; jag tror du och jag är de enda som förstår det där med frieri i efterhand
    Kul att det går framåt med huset. Får komma dit och titta sen!

    Jag har ändrat helt koncept när det gäller inbjudningskorten, var inte riktigt nöjd innan (lila papper, brunt tryck) så jag ändrade helt enkelt om. Så nu blir det vitt papper i botten och empossade stämplar. Tror att det blir jättesnyggt!! Får ta med ett ex till nästa BT-träff!
    Jag har varit nere idag och köpt värmefön och embossingpulver; så nu kan jag ha roligt!!

    JAg har funderat på att tillverka en egen stämpel; ett monogram med H och T. Vi var nere och pratade med dem på Arkivet och det tar max två veckor för dem att framställa en. Kostnaden ligger på 300-500 kr, beroende på storlek. (Jag tror det var någon här som undrade just om vart man kan beställa stämplar, var det du Charleston?)

  • yrvädret

    Trollvinter
    Jo, jag har kollat upp inkywings, men de har väldigt knepiga beställningstider. Den närmsta beställningorder de kommer skicka iväg är inte förrän i slutet av januari, vilket är lite sent. Vi kommer sitta som galningar i hela januari och göra inbjudningarna, och jag känner inte för att skjuta upp görandet av dem, bara för deras knepiga tider... Så då går vi och får personlig service istället

  • yrvädret

    Måste bara skälla av mig lite. Är lite irriterad, eller ja, något är jag iallafall.

    Imorgon åker vi iväg för att fira jul hos T:s föräldrar. Så vi har massor att göra idag. Dels så håller jag på att baka kakor som vi ska ha med oss imorgon. Vi ska tvätta, städa, bada katter samt rensa öronen på dem.

    Jag har varit ledig idag, men jag fick migrän igår så jag har varit halvspak hela dagen och inte hunnit med så mycket. T skulle ha julavslutning nu vid lunch på sitt jobb. Sagt och gjort. Kl. 16.30 kommer han hem, stupfull. Kul, de hade bjudit på vin, öl och snaps på jobbet, och när alkohol kommer med i bilden så försvinner T:s omdöme, ja, eh snabbt. Speciellt det omdöme som säger hur mycket han klarar av att dricka. Han tror fortafarande att han är student... Nåja, han kommer hem och verkligen STINKER sprit, och då hade han ju självklart druckit snaps (som han inte klarar av även om han tror det) och jag säger lite snett " du vet väl om att vi har massor att göra här hemma?" och han sluddrar att "ja, det var därför jag kom hem så tidigt" sedan rumlar han in i sovrummet och slänger sig på sängen, och där har han legat sen dess. Sover som en stock. Jag kan ju säga att jag har så OTROLIGT mycket nytta av honom idag! Jag vet inte om jag ska vara förbannad eller bara skratta åt det hela. Jag är både och... Ja, ja jag får väl helt enkelt bestämma att han får ta och städa imorgon så tar jag tvätten idag. Katterna får jag väl bada själv. Och det där med att hinna till H-ljunga innan lunch, kan vi ju bara glömma, vi får komma dit senare helt enkelt...

  • yrvädret

    Hej på er tjejer!

    Nu är jag glad igen. Gubben sov i närmare tre timmar innan han lyckades lulla sig upp... Fast han piggnade till förvånansvärt fort sen

    Imorgon åker vi som sagt iväg och det är inte säkert att jag hinner titta in här imorgon. Ha en riktigt härlig jul nu allihop! Jag lär ju gå upp alla kilon under julhelgen som jag lyckades gå ned, men vad gör man. Godis och kakor och god mat... jaja, julen kommer bara en gång om året - och jag gifter mig inte förrän om exakt sju månader!!

    GOD JUL!!!

  • yrvädret

    Nu é ja tebax!! Har varit en hektisk vecka med fläng hit och fläng dit. Men idag kom vi hem. Har varit och handlat en massa till nyår (nyårsmiddagen alltså). Var inne på IKEA idag också och köpte massor av glas (vitvins-, rödvins-, och vatten-), vi hade fått presentkort av mor och far där i julklapp, så det blev inte så dyrt ändå.

    Hoppas att ni haft det härligt under julhelgen ni oxå!

  • yrvädret

    GOTT NYTTT ÅR!! på er allihop!!

    I år smäller det - det som vi alla planerar och väntar på. Känns lite konstigt att tänka att vi faktiskt är inne på det år vi faktiskt ska GIFTA oss!!

    Trollvinter
    Hur känns det nu att veta att det är mindre än en vecka kvar??

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3