• Princessdiamond

    Göteborg (med omnejd) 2006 #3

    Hej alla brudar..
    någong gång under dagen bör de stänga den andra tråden.. så jag gjorde en ny igen :)

    välkommen till
    Göteborg (med omnejd) 2006 #3

    :D

  • Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3
  • Princessdiamond

    vårbrud

    jag trodde inte bågin kunde bli värre än mig ;)
    misstog mig tydligen :D

  • MiNik

    Vårbrud,
    det finns fler än din blivande som är totalt oromantiska. Vi hade en diskussion om det för några kvällar sedan, jag råkade påtala det att allt kring bröllop och planerande faktiskt är ganska oromantiskt. Men då sa min sambo att varför skulle allt bli så romantiskt nu efter över ett decenium tillsammans *ler*. Vi satt sedan och försökte komma på romantiska stunder, och jag ska säga att jag är nog inte så romantisk av mig heller.
    Det mest romantiska vi kom fram till iaf var nyårsnatten för 9 år (observera antalet år ;) ) sedan när han friade uppe på ett litet berg i halvmeter snö och hela himlen full av fyrverkerier. Han gick faktist ner på knä och drog fram två glas + champagne ur sin stora jacka. Och ringar då, de är fortfarande inte graverade då han inte visst vad jag skulle svara *ler*.
    Men annars så är vi nog ganska oromantiska kom vi fram till.:) :)

  • Princessdiamond

    ehhh.. ojojoj..

    någon skulle det ju stå..

  • yrvädret

    Och nu firar de bröllopsnatt *flin*

    Vårbrud

    åh, din stackare... Det är inte lätt att vara superromantisk - speciellt när karln inte är med pånoterna. Du får säga till honom på skarpen att du förväntar dig att han ska komma hem med blommor minst en gång i månaden! Skämt åsido, det är inget roligt om romantikbehovet inte blir tillgodosett - och att arrangera det själv känns ju lagom... Jag har tur som har Tomas, han är nog mer romantisk än jag och brukar hitta på lite middagar och mys ibland, senast nu frieriet.
    Annars håller vi hårt på våra årsdagar; dels årsdagen då vi blev tillsammans, sedan förlovningsdagen, födelsedagarna, alla hjärtans dag, frieridagen lär det bli numera, bröllopsdagen såklart och sedan lyckas vi alltid klämma in ett par till. Dessa daga planerar vi något speciellt, antingen går vi ut och äter, reser bort eller myser med en trerätters-middag här hemma. Och antingen gör jag eller han maten eller så lagar vi tillsammans. Kan ju säja att vi har riktigt roligt då!

    Vad jag menar är att ni får nog bestämma er för iallafall ett par dagar varje år då no verkligen ser till att ta er tid med varandra och planera in något. Sedan kan ni göra det superromantiskt! Nu när ni har bröllopet att se fram emot så kan ni göra det precis så romantiskt ni vill utan att det behöver kosta massa pengar.
    Du har ju en man som älskar dig, och det betyder ALLT! Och du, du gifter dig ju med en prins, DIN prins!

  • loppalina

    Halloj!
    Då var man gift nu då Bukketten hämtade jag på morgonkvisten och blev glatt överraskad, den var precis som jag ville ha den om inte bättre Stort tack till Sven blomma i Surte

    Åkte hem o gjorde i ordning mina 2 prinsar och gav dem varsin bok så att jag kunde vänta in min väninna som skulle hjälpa mig. Drack säkert en hel kanna kaffe innan hon hann komma Lätt nervös?? Nejdå inte alls...!!!(ironisk)

    Kvart över tolv var hon här o bröt ihop i en hög på golvet; hon asgarvade åt min klädsel.... Stay ups , avklippta strumpbyxor och en tröja. Fattade ju ingenting Jag var ju asläcker

    Hon sminkade mig o fixade håret o jag var jättenöjd!!!

    Tråcklade mig i klänningen o väninnan snörade ryggen *kanonbra* (tänk att ha en egen påkläderska).

    Mannen fixade sig o vi for iväg för fotografering utanför kyrkan. Poserade i en hel timme(både ute o inne) innan gästerna kom Det känndes jättebra. Hoppas bara bilderna blir lika bra

    Efter kyrkan fick vi njuta av en underbar 3 rättersmiddag som min svägerska ordnat med. Blev väldigt mätt o det smakade alldeles underbart!

    Detta var verkligen den bästa dagen i mitt liv, alldeles precis som jag ville ha den.

    Kvällen avslutades med tårta o god dryck i goda vänners lag :)

    Kram fru loppalina

  • Princessdiamond

    ojojoj..

    hade middag/fest här igår..
    va jättekul :) gick och la oss vid fyra.. och jag kom upp vid halv elva idag..
    helt ok ;) sover tom mer i vanliga fall *s*

    ser fram emot nästa fika när vi förhoppningsvis får en redogörelse för alla smådetaljer vi inte får glömma de sista dagarna innan bröllopet ;)

  • yrvädret

    loppalina

    Grattis!! Vad härligt att allt gick som ni tänkt er! Så underbart!
    Usch, jag kommer vara toknervös innan - fattar inte hur jag ska klara det...
    Du får ge en mer detaljerad berättelse sen den 1:e. Och bilder! Jag vill se bilder!

  • Vårbrud -06

    Grattis loppan! Härligt att höra att du blev nöjd med din dag. Hur känns det att vara någons hustru nu?

    Tack alla ni andra för ert stöd till denna obotliga romantiker.. Skall se till att vi verkligen får försöka vara superromantiska när vi firar årsdagar mm

  • loppalina

    Tackar!! Klart jag skall visa bilder, jag har några i kameran så jag skall se om jag kan ladda över ;)

    Kram loppalina

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3