Inlägg från: junibrud2006 |Visa alla inlägg
  • junibrud2006

    BTträff i Västerås!!! Ny tråd... nr 7!!

    Kul! De var jättefina!

    Själv har jag bokat in tårta nu på morgonkvisten. Fick dock ännu större bekymmer - hur ska man kunna välja av allt det där smaskiga?! Nåväl, får provsmaka och återkomma!

  • junibrud2006

    Ja det var det ju! Nu snurrade jag till det i huvudet! Sorry sorry! Skyller på morgonens tårtbeställning. Blev lite exalterad! Hoppas det ordnar sig med din klänning iaf!

  • junibrud2006

    Karlzone - Du som fick skiss över dukningen på Brunnby... Funderade lite igår kväll. Dukar de med honnörsbordet längs med fönsterlångsidan eller kortsidan på andra sidan från scenen?

  • junibrud2006

    Vi lutar åt chokladmoussetårta i lager med hallon i mitten, men det fanns en Anglaistårta som också lät smaskig med chokladbotten, vaniljmousse och när man skär i den så är det en kärna av hallonmousse. Ska prata med en på konditoriet så skulle han fixa små bakelser som vi fick prova. Smaskens... Vet dock inte vad vi får för ställning. Det var ett par som bokat redan så vi fick sista platsen. De hade inte valt rak eller svängd ställning ännu så vi får den de inte tar, men känns inte som det spelar så stor roll!

  • junibrud2006

    Ja, det blev Öhrmans. Och de kör ut tårtan också så den kommer till Brunnby runt 17-tiden. Kändes smidigt och värt de 150 kronor de ville ha för det!

    Ok. Då får jag fundera om lite. Det slog mig igår att vår toastmadame bör sitta så hon ser entrén. Det fungerar iof om man dukar i mitten av salen så hon ser ingången. Hon vill sitta i mittentungan och då bör det ju bli på högra sidan så hon sitter närmast oss. Ska hon sitta på bordets vänstra sida blir det ju en stol emellan eftersom bordsdamen ska sitta till höger. Nåja. Får lösa det när vi har klart med antalet gäster!

  • junibrud2006

    Entrén är någorlunda i mitten så det ska nog bli bra. Men jösses vad det kommer ta tid med placeringen av alla!

  • junibrud2006

    Kör listan till nästa BT-träff igen. Ett tag kvar, men så ingen missar. Enligt önskan var torsdagar udda veckor en bra dag. Vi pratade om att ses på en pub, alternativt hemma hos någon, men det kan vi återkomma om!

    Torsdag 2 mars - Junibrud2006, karlzone
    Torsdag 16 mars - Junibrud2006, karlzone
    Torsdag 30 mars - Junibrud2006, karlzone

  • junibrud2006

    Gabbies - Hur gick det med färgerna? Hunnit fundera mer?

Svar på tråden BTträff i Västerås!!! Ny tråd... nr 7!!