Inlägg från: junibrud2006 |Visa alla inlägg
  • junibrud2006

    BTträff i Västerås!!! Ny tråd... nr 7!!

    Välkommen Drakdal! Vi gifter oss 3 juni och kommer också ha festen på Brunnby Gård!!! 6 juni åker vi på bröllopsresa...!!!

  • junibrud2006

    Lokalhyran på Brunnby är 4250 kronor och då får vi ha lokalen från fredag till söndag lunch. De har även väldigt bra priser på mat om man vill ta det genom dem. Dessutom är personalen väldigt väldigt trevliga och tillmötesgående!

    Vi åker till Taormina, Sicilien, på bröllopsresa. Ni kan se mer på www.taormina.it under Tao Gallery. Vi var till Sicilien för två år sedan och det är så underbart. Nu ska vi bo på ett hotell i en gammal medeltida stad på en klippa rätt ut i Medelhavet. Man kan sitta vid poolen och bara njuta...!

  • junibrud2006

    Det finns två mässor, en på söndag 15 januari på stadshotellet, www.mitt-brollop.se, och en den 19 februari, www.brollopsmassan.se.

    För övrigt skickade vi ut inbjudningarna i veckan och hittills har vi enbart fått ja-svar. Solisten till kyrkan ringde idag och det känns lovande plus att vi provdrack champagnen igår. Och på torsdag ska vi på genomgång hos Porträttstudion!

  • junibrud2006

    Majbrud06 - Skickar en stor kram. Önskar jag kunde hjälpa dig på något sätt.

    Gabbies - Håller tummarna för att allt går bra.

    Vad sägs om en BT-träff framöver? Några som är sugna??

  • junibrud2006

    Då startar vi väl upp en liten BT-träff fråga igen...! Plats vet jag inte. Beror väl lite på hur många vi blir, men sätter som förslag Waynes, Sigma. Någon som har andra förslag? Fyll på vilket datum som passar er! Tar det ett par veckor fram i tiden så kanske så många som möjligt kan komma.

    BT-träff Waynes, Sigma

    Måndag 30 januari - Junibrud2006
    Tisdag 31 januari - Junibrud2006
    Torsdag 2 februari - Junibrud2006

  • junibrud2006

    Idag har vi varit på genomgång hos studiofotografen. Kul, plus att en post till nu är betalad och klar!

    BT-träff Waynes, Sigma

    Torsdag 2 februari - Junibrud2006, majbrud06, Gabbies, Drakdal (förmodligen), Billa, Fragila (förmodligen)

  • junibrud2006

    Kul att mässan var så bra! Hade gärna gått, men skulle nog bara få en massa dumma idéer nu när vi ändå är klara med så gott som allt...

  • junibrud2006

    Jo det är ju sant i och för sig. Tror dock jag är borta den helgen. Men men...

    I helgen har vi dock fixat kläder till min sambo. Vi var ner till Ruths och har bokat kläder. Skönt att kunna bocka av en sak till!

Svar på tråden BTträff i Västerås!!! Ny tråd... nr 7!!