• Imperia

    Ni som slutat med Yasmin

    Jag har nyligen slutat med Yasmin efter ett års ätande. Har varit hormonfri en månad nu så hittills har inga finnar kommit tillbaka. Huden är inte lika torr längre men inte heller fet. Sexlusten är på tillbaka vägen här med så hittills är det bara positivt.
    Nu har det iof inte gått så lång tid så jag vet inte hur det blir med hyn ännu.
    Hoppas du slipper finnarna iaf!

  • Imperia

    Noomi:
    Ja, jag antar att torrheten berodde på Yasmin, eftersom den ska vara bra mot finnar(dvs uttorkande). Dessutom vart hela jag torr som satan, slemhinnor och allt. Kunde inte använda linser tex.
    Så jag tror definitivt att Yasmin var orsaken till detta.

  • Imperia

    Noomi: Ja samma här. Är så glad att jag slutade. Har satt in en kopparspiral istället. Hittills har den fungerat perfekt! .

    98 grader:
    Ja det kan nog bero på det. Dessutom ska Yasmin ha en lätt vattendrivande effekt så att man blir torr är inge konstigt.
    Om man dessutom inte hade så enorma problem med fet hy innan så kan huden nog lätt bli för torr av Yasmin. Men så reagerar alla olika på olika piller för den delen också.

  • Imperia

    madeleneee:
    Jag har inte snackat med en läkare om det här men jag vart väldigt körig i magen av Yasmin. Under den tiden jag åt yasmin fick jag springa på toa många fler gånger än vad jag annars brukar. Trodde inte då att det kan ha varit en biverkning men tror mer och mer på det nu när jag slutat och inte alls har de problemen längre. Att springa på toa är stup i kvarten är ju inte så bra nrä man äter p-piller heller. Oron att p-pillret inte hunnit verka fanns ständigt där.
    Inge mer p-piller för min del efter det för min del.

  • Imperia

    Kan ju tillägga att sexlusten även försvan helt och hållet med Yasmin. Såg att du undrade det med. Dessutom vart jag superkänslig för allt och lipade mer eller mindre konstant.

  • Imperia

    Susannas:
    Tja, den biverkningen finns ju inte listad på fass men om flera har upplevt samma sak så tror jag att det kan finnas ett sammanhang.

Svar på tråden Ni som slutat med Yasmin