• Arkö

    Norrköpingsbrudar?

    Hej Flickor!
    Den 20 augusti 2005 blev jag fru. Eftersom jag är född och uppvuxen i skärgården var valet av plats självklar. Vi gifte oss på Arkö.
    Cermonin hade vi utomhus vid vattnet. Middag och fest hölls inomhus. En perfekt sammansatt meny, lite skärgård, höst, och sommar oversatt skagen, vilt och jordgubbar.
    Val av klänning var också förvånansvärt lätt, jag gick på butiken där jag fick bäst bemötande och den bästa servicen, Petrés.
    När det gällde blommor började jag tidigt drömma mardrömmar med alla möjliga olika slut. Anna som är vän till familjen hjälpte mig med alla blomsterbinderier som var helt otroliga. Anna disignade alla mina smycken inkl brudkrona. Det kändes otroligt lyxigt att ha smycken som jag vet att ingen annan har. Anna har egen butik som ligger här i Norrk.d
    Fotograf var också ett svårt val då flera av våra vänner har dålig erfarenhet av fotografer i Norrköping när det gäller service. Vi valde Fotografica efter ett besök på en av många bröllopsmässor. Så här i efterhand med korten i album så var det helt klart rätt val, helt fantastiska kort.

  • Arkö

    Vikbobrud:
    Jag skulle varmt rekomendera Arkö kursgård som festlokal. Jag och min man gifte oss utomhus på Arkö och hade festen på kursgården. Att valet blev Arkö beror på att jag har anknytning dit, men jag lovar att vi bjöd våra gäster på ett bröllop som ingen av dem tidigare upplevt. Det är värt ett besök.
    Kursgården drivs av Sjöfartsverket och är en riktig skärgårdspärla.
    Det finns övernattningsmöjligheter.

Svar på tråden Norrköpingsbrudar?