• fialot­t
  Äldre 20 Sep 14:20
  9207 visningar
  54 svar
  54
  9207

  Norrköpingsbrudar?

  Norrköpingsbrudar?

  Finns det några blivande Norrköpingsbrudar här? Själv håller jag som bäst på att planera mitt eget bröllop som kommer att äga rum någonstans på Vikbolandet i augusti 2006.

  Skulle vara kul om det fanns några fler att diskutera med och ta hjälp av...

  Ha det bra!

 • Svar på tråden Norrköpingsbrudar?
 • Celest­e
  Äldre 22 Sep 08:43
  #0

  Visst finns vi!
  Jag bor i Stockholm men kommer från Norrköping och där kommer också vårt bröllop att äga rum, men inte förrän sommaren 2007... så långt kvar. Har ni bestämt er för kyrka och festlokal?

 • fialot­t
  Äldre 22 Sep 10:31
  #0

  Hej!

  nja, vi har preliminärbokat Mauritzbergs slottskapell och galleriet där för både vigsel och fest, men också nere i Sköldvik om du vet vart det är? Vi ska väl ta en tur snart och titta på alla lokaler och väga fram och tillbaka så får vi se vart det blir. Ni då? Har ni bestämt lokal och kyrka? Hur kommer det sig att ni väntar två år? Om ni redan bestämt er menar jag... vi bestämde oss nu för jag har sagt att jag vill iaf ha ett år på mig men då ligger jag ju i lä med planeringen

 • Speja
  Äldre 22 Sep 12:18
  #0

  Hejsan!

  Här är en Norrköpingsbrud till. Ska gifta mig i januari 2006.
  Det har funnits en Norrköpings-tråd tidigare, men den rann ut i sanden ganska så snabbt. Kanske kan den här hålla i sig längre??

 • Lilla Ia
  Äldre 22 Sep 18:13
  #0

  Jo, vi finns! Planerar för 8/4 2006. Även jag var med på den andra tråden, men jag vet inte vad som hände. Har bokat Östra Eneby kyrka.

 • fialot­t
  Äldre 22 Sep 18:42
  #0

  Hej!

  Kul med några som har olika bröllopsdatum också! Hur långt har ni kommit i er planering? Jag kan redan känna stress fast vi har ett år på oss... Kan det bero på att det finns så enormt mycket att tänka på!? Om ni har lust får ni gärna berätta lite om ert bröllop, kläder var ni skaffat dem och vad ni ska ha, färgtema, musik, mat osv osv. Jag tycker att det är kul att höra om allt!!

  Ha det bra!

  p.s. jag har startat två trådar för här i bt-träffar verkar det vara mer liv än i bröllopsdiskussioner av någon anledning. d.s.

 • Celest­e
  Äldre 23 Sep 10:03
  #0

  Vi har redan varit ihop i 8 år och förlovade i 3 så vi har ingen brådska att gifta oss, vi har ju ändå väntat ett tag.
  Jag har tittat på Mauritzberg också, det är egentligen mit enda alternativ då jag gärna vill ha herrgård- eller slottsliknande byggnad. har ni fler alernativ runt Norrk? Kyrka bestämmer vi beroende på lokal men vill gärna vara i Kvillinge där min sambo är döpt och konfirmerad.

 • Speja
  Äldre 23 Sep 11:46
  #0

  Lilla Ia: Vad kul att höra ifrån dig. Kul att ni också har bokat kyrka nu. Det blir ju samma som vi har bokat. Hoppas att allt går bra med inbjudningskorten. Det ska bli så kul att se dem.

 • kelea
  Äldre 26 Sep 03:31
  #0

  Skönt att veta att det är fler en vi som har kört fast. det är ju så himla mycket att tänka på och det gör ju inte saken bättre att man vill att allt ska vara perfekt.
  Har iaf bokat hedvigskyrka o sörby herrgård den 10 juni så en bit på väg har vi ju kommit.
  Känner dock att det stora problemet är musiken har inte en aning om vem lr vilka men ska spela på festen.

  Hjälp nån....

 • Speja
  Äldre 26 Sep 08:16
  #0

  Lilla Ia: Blev lite förvirrad och blandade ihop dig med Pysselpassion.... För det är ju hon som gör inbjudningskorten åt oss.

  Vi har precis bokat musik och det utan att ha hört dem. Men jag tror att det blir jättebra. Vi valde en tjej som heter Lotta Källström och som tydligen är väldigt duktig. Hon har med sig en kille och de spelar allt från 50-talet fram till idag, dvs vad vi vill att de ska spela. Killen ska också sjunga i kyrkan.

  Ett annat förslag vi hade är en kille som spelar ensam men som har med en anläggning som låter som en hel orkester. Han är urduktig och vi har hört honom på två bröllop. Det brukar vara världens fart på dansgolvet när han spelar. Han kan också sjunga i kyrkan om man vill.

  Har tyvärr inga telefonnummer här. Men om du vill så kan jag skaffa fram dem.

 • Celest­e
  Äldre 26 Sep 09:46
  #0

  kelea,

  Är det musik till festen eller kyrkan som är problemet? Eller kanske både och?
  Om ni har tänkt att ha band som spelar så kan jag rekommendera några.
  //C

Svar på tråden Norrköpingsbrudar?