• Speja

    Norrköpingsbrudar?

    Hejsan!

    Här är en Norrköpingsbrud till. Ska gifta mig i januari 2006.
    Det har funnits en Norrköpings-tråd tidigare, men den rann ut i sanden ganska så snabbt. Kanske kan den här hålla i sig längre??

  • Speja

    Lilla Ia: Vad kul att höra ifrån dig. Kul att ni också har bokat kyrka nu. Det blir ju samma som vi har bokat. Hoppas att allt går bra med inbjudningskorten. Det ska bli så kul att se dem.

  • Speja

    Lilla Ia: Blev lite förvirrad och blandade ihop dig med Pysselpassion.... För det är ju hon som gör inbjudningskorten åt oss.

    Vi har precis bokat musik och det utan att ha hört dem. Men jag tror att det blir jättebra. Vi valde en tjej som heter Lotta Källström och som tydligen är väldigt duktig. Hon har med sig en kille och de spelar allt från 50-talet fram till idag, dvs vad vi vill att de ska spela. Killen ska också sjunga i kyrkan.

    Ett annat förslag vi hade är en kille som spelar ensam men som har med en anläggning som låter som en hel orkester. Han är urduktig och vi har hört honom på två bröllop. Det brukar vara världens fart på dansgolvet när han spelar. Han kan också sjunga i kyrkan om man vill.

    Har tyvärr inga telefonnummer här. Men om du vill så kan jag skaffa fram dem.

  • Speja

    Hej alla Norrköpingsbrudar! Kul att det är så många som dyker upp. Hoppas att vi kan hålla liv i den här tråden - vilket vi inte kunde med den förra.

    T.Rex: Min blivande och hans bestman ska hyra sina kläder. Men jag och tärnan köper våra klänningar. Lite orättvist kanske, men så är det?
    Jag har valt en klänning från Nixa hos Petrés i Norrköping. Dels för att klänningen var fin så klart, men också för att jag fick bäst bemötande där. Men å andra sidan så har de bara Nixa i butiken..

Svar på tråden Norrköpingsbrudar?