Inlägg från: Pixelina |Visa alla inlägg
  • Pixelina

    Stora lockar - permanent?

    Jag börjar få långt hår och har alltid drömt om långt hår med mjuka stora lockar vid topparna och en bit uppåt - alltså inte helt lockigt hår, utan sådär sött Barbie-aktigt.

    Kan man få sådana lockar genom permanent eller gäller det att man varje morgon fixar med värmespolar och grejer? Idag har jag helt spikrakt hår och gillar verkligen inte det.. ja, man vill väl alltid ha det som man inte har av naturen..

    Om det nu finns någon typ av permanent för denna typ - hur långt hår ska man ha innan man får lockar som räcker en bra bit över axeln?

  • Svar på tråden Stora lockar - permanent?
  • Pixelina

    Jag hade permanentat hår för ca 10 år sedan, men då var det helt vanliga lockar och det höll jättelänge. Mitt hår blev inte alls frissigt eller torrt. Men det beror nog på att jag alltid varit noga med att göra inpackningar och inte annars utsätta håret för behandling som sliter.

    Jag använder hårtork och andra maskiner (plattång, locktång..) extremt sällan! Vilket beror mesta dels på att jag inte har tid på morgonen. Att duscha, fixa kläder och sminket tar ju över en timme.. orkar bara inte gå upp klockan 5 för att föna håret också..

    Jag har ju sett massvis med tjejer som har just sådana där lockar som jag vill ha. Men dem kanske har extensions? Och hår då som inte är äkta?

Svar på tråden Stora lockar - permanent?