• Mi@

    Festlokal i eller kring Skellefteå?

    Någon som har något bra tips på lokal i eller kring Skellefteå kommun? Gärna någon som verkligen prövat lokalen i fråga! Mottar även tips på annat matnyttigt kring bröllop som finns i området (bra frisörer, smink, florist... mm.)!

  • Svar på tråden Festlokal i eller kring Skellefteå?
  • Mi@

    Åh, va kul med nån från trakten! Vi har inte kommit så långt i planeringen ännu... han har nyss friat och det känns som ett berg av saker som man ska ta sig för nu! Var börjar man?
    Har inte gått ut med det ännu heller... så jag hoppas att vi inte känner varandra! Lite knepigt med så liten stad, man vill ju prata med andra härifrån men vara anonym ett tag till...
    Lövånger lät superfint! Ha festen i storstugan då eller? Vi funderar lite grann på att vigas i Landsförsamlingskyrkan (alternativt från den by jag kommer ifrån), men har ingen aning om var festen ska vara.

  • Mi@

    Skönt att vi inte känner varandra! Jag har en gigantiskt stor släkt och vill helst inte att någon ska ana något förrän inbjudan skickas ut! Pluggar dock i Umeå och min sambo arbetar där (vi pendlar).

    Har inte bestämt datum ännu... kanske den 22 juli eller den 12 augusti...
    Sommaren 2006 i alla fall! Och ni?

  • Mi@

    Nej, det går ganska bra att pendla. Har gjort det i några år nu. Längtar dock till att studierna är klara så att vi kan slå oss ner i eget hus i Skellefteå. Hoppas på jobb för oss båda där då.

    Ja, du har rätt om de där knepiga bänkraderna, man ser dåligt tyvärr. Men annars är kyrkan rätt fin. Inget bestämt ännu dock!

  • Mi@

    Det är supermysigt på kyrkholmen! Kanske en idé? Ska fundera på saken... är lite romantiskt lagd och har väl haft mina drömmar om ett riktigt Vägen till Avonlea-bröllop (om du sett den serien) utomhus, men då är det ju detta underbara svenska väder man oroar sig för som sagt!
    Kände också till en som gifte sig på landsförsamlingkyrkan i somras. Kanske är samma!

    Vi har varit förlovade i hela fem år nu! Varit lite trögt för min m2b att våga ta steget ut till fullo så att säga!
    Vi har nästan släta guldringar, med ingraveringar som påminner om stjärnor eller dubbla kryss om du förstår vad jag menar. Köpte dem på Albrekts guld på Strömpilen.

  • Mi@

    Vi har inte hunnit något alls ännu, men ser fram emot att börja! Innan han kommer hem ikväll ska han köpa lite bröllopstidningar i Umeå (vågar inte göra det i Skellefteå där vi känner för många) som vi ska läsa ikväll då vår lilla somnat. Har du några tips på bra ställen att leta kläder, blommor, hår, smink... i Umeå eller Ske-å? Har ni kikat på något ännu?

  • Mi@

    Någon fler med tips på bröllopsarrangemang i Skellefteå/Umeå med omnejd? Tips på bra kyrka då vi ännu inte har bestämt oss (panik...)?

  • Mi@

    Får man fråga vilket cateringföretag? Något att rekommendera?

    Kul med fler från stan!

Svar på tråden Festlokal i eller kring Skellefteå?