Inlägg från: Pixelina |Visa alla inlägg
  • Pixelina

    Tips på enkelt o billigt bröllop?

    "Sky is the limit"
    Bara er egen fantasi kan sätta stopp för hur mycket ni kan få gjort för hur lite pengar. Det lönar sig helt klart att jämnföra priser. Vissa köper exempelvis dekorationer från butiker/lager som säljer begagnade varor. Där kan du exempelvis hitta fina ljusstakar för ett par tior.. bara att åka dit för att ta en titt på en massa prylar.

    Kanske kan ni ställa till med ett romantiskt trädgårdsbröllop som inte behöver alls kosta speciellt mycket? Lokalkostnaden faller ju bort helt, då det alltid brukar finnas någon granne eller släkting som har en festtält att låna ut. Annar går det ju att köpa billigt, speciellt såhär efter sommaren.

    Måste ni bjuda på middag? Eller skulle det lika gärna kunna vara lite hemgjorda snittar och mousserande vin? Kanske bara bjuda på hemlagad bröllopstårta och kaffe? Behöver inte kosta så mycket och kan vara riktigt trevligt.

    Å andra sidan går det ju att ordna en rejäl fest för under 10 000kronor. Jag som är studerande vet hur man spar in på de flesta utgifter och då behöver man nödvändigtvis inte heller känna så mycket kunnigt folk. Jag springer nu på rean och letar efter saker som kan vara bra att ha till bröllopet. Dock köper jag inget onödigt, utan allt som köps får användning. Strör man utgifterna över ett år exempelvis behöver det inte komma som en smäll. Jag är inte bra på att spara pengar, utan vill hellre använda pengarna när jag väl har dessa. Därmed investerar jag pengar varje månad på bröllopsförberedelser. Vi får se hur mycket vår budget kommer att hamna på. Just nu ligger den på 9000 kronor för en välsignelse i en stor kyrka och fest på herrgård med dans och middag.

    Som sagt: Allt är möjligt, bara viljan finns.

Svar på tråden Tips på enkelt o billigt bröllop?