Inlägg från: karenina72 |Visa alla inlägg
 • karenina72

  Bröllops tips och råd

  jag har nyligen gift mig i Visby. Är fastlänning men vet iallafall lite om lokaler, frisör mm, om det är någon som har frågor!

 • karenina72

  Jag fixade hår och sminkning hos Anna-Karin på Hår & Sånt och jag var supernöjd med henne. Det kostade totalt 2100 kr och tog ca 3,5 timmar.

  Blombuketten hade vi beställt från Irisdals blomsterhandel, och det är tråkigt att säga men jag var missnöjd med den. Ojämnt bunden och många blommor var lite bruna i kanten (hade ljusrosa rosor). Knapphålsblomman var stor och klumpig.

  Vår präst hette Rolf Ström, en ungdomlig präst på ca 35 år. Han är inte ordinarie i Visby domkyrka, utan tillhör en mindre kyrka i Visby men jag rekommenderar verkligen honom.

  Mats från Hemlins foto fotograferade oss, och nu när vi fått korten så är jag lite besviken. Alla foton var tagna i helfigur, trots att vi innan sagt till om att vi ville ha några i halvfigur. Han ställde upp oss på stranden med solen rakt i ögonen så på alla korten därifrån kisar vi. Närbilderna på brudbuketten och ringarna blev inte heller bra.

 • karenina72

  Millan28 - Det kostade 2100 kr för hår och smink. Jag har axellångt hår som sattes upp helt. Först rullades håret upp på rullar, sedan tupering och sedan gjordes frisyren. Jag tycker inte att det var särskilt dyrt - jag vet att jag jämförde på lite olika ställen och priset låg runt det. Ett ställe var flera hundra dyrare. Dessutom höll håret hela dagen för vind, kramar och fest.

  Kicka - jag vet inte om det går att göra halvfigurbilder av helfigurbilder. Eftersom vi inte bor i Visby så kan det nog bli svårt att förklara exakt hur vi vill ha bilderna beskurna. Dessutom vet jag inte hur det blir kvalitetsmässigt?

Svar på tråden Bröllops tips och råd