Inlägg från: Keri |Visa alla inlägg
  • Keri

    Att plugga vidare efter 30...och två barn.?

    Hej hopp!

    Jag har inga barn i och för sig, men min situation är ändå liknande. Jag är 28 år, och har en universitetsutbildning sen tidigare. Jag har fått lite andra perspektiv på livet och har börjat förverkliga en dröm, att läsa till läkare. Läser just nu upp min behörighet (natur) och skriver högskoleprov varje termin för att kunna komma in. Kanske behöver jag även jobba några år, för att få arbetslivserfarenhet.

    När jag talar om detta tycker många att jag är tokig som ger mig på en så lång och svår utbildning. Men det är min stora dröm och jag vill ge det en chans.

    Mina tankar går också kring barn, jag vill ju gärna ha barn om några år och går det då att kombinera med läkarstudier? Ekonomiskt är det ju också lite problematiskt eftersom jag redan använt en stor del av "CSN-bufferten".

    Nåja, problem är till för att lösas och jag tar dem steg för steg. Jag vill vara lastgammal och se tillbaka på mitt händelsrika liv, klappa mig på axeln för att jag levde ut min dröm istället för att låta den sväva omkring i tanken :)

Svar på tråden Att plugga vidare efter 30...och två barn.?