• Fia Lisa
    Äldre 14 Apr 16:32
    11473 visningar
    10 svar
    10
    11473

    Permanent hårborttagning av ljusa fjun

    Jag har precis påbörjat en behandling med ELOS, som ska kunna ta bort både ljusa och tunna hårstrån. Nu bor jag i och för sej i Tyskland, men jag har svårt att tänka mej att samma behandling inte skulle erbjudas i Sverige.

    Jag behandlade överläpp, haka och intimområde för snart två veckor sedan. Behandlingen kändes inte alls i ansiktet men gjorde riktigt rejält ont "där nere" - men vill man va fin...

    I alla fall, många av håren i ansiktet har redan efter denna enda behandling försvunnit. I det andra området är det lite blandat resultat än så länge, på de ställen där de kunde gå över med full styrka har många fler hårsäckar förstörts. Men jag har redan bokat in tre behandlingar till - de hade ett "bra" paketpris på 4 behandlingar.

    För alla tre zonerna betalar jag ca 6500 kr för fyra behandlingar.

    Jag har bifogat ett par länkar på engelska om tekniken, du kanske kan fråga runt lite där du bor om ELOS erbjuds. Vidare finns det massor av info på tyska, det är bara att skriva in "ELOS" och "Haarentfernung" på tex Google, om du vill ha ett större urval av information.

    www.veinexpert.com/vls-proc-laser.htm

    www.topdocs.com/dp.asp

    /Fia Lisa

Svar på tråden Permanent hårborttagning av ljusa fjun