• Moulin

    Träff i Umeå tråd nr 3

    Hallå allihop! Har, just idag, fixat medlemskap och hela den biten här, och titta vad man hittar, en Umeåtråd! Inte illa. Får man vara med och byta lite idéer och få hjälp och råd av er som jag gissar har börjat komma in i gemet? Själv har jag nästan nybörjat planera (bröllopet är nästa sommar) och vet för det mesta ingenting om nånting!

  • Moulin

    Trevligt, trevligt! Alltid bra att få hjälp där man kan hitta den! Wih, vad är det för ena som finns på den här tråden då? När ska folk gifta sig, hur långt har de kommit i planeringen, hur gamla är ni? Och vad är det för träffar ni brukar ha?

  • Moulin

    6 augusti, Holmsundskyrka 15.00- aug2005
    20 augusti - Mörtsjöåsen 14:30 - Hetta
    10 juni 2006 - Strömbäcks kyrka, ej fastställd tid - Moulin

  • Moulin

    Och här kommer frågan som tar priset i dumhet, eller åtminstone i fånighet: vad gör ni på era träffar egentligen? Snackar bröllop eller strunt eller både och? Hur många träffar har ni haft? Jag måste ju veta om jag vågar mig dit eller inte (såvida jag inte jobbar då). En måndag, right?

  • Moulin

    VARFÖR blir alla mina parantestecken flirtande smileys? Ja, ni kan ju lära er att = slut parantes då jag skriver!

  • Moulin

    Jag kan i alla fall inte komma på torsdag, då jobbar jag. Men jag har ändå inte så mycket att tillföra - har ju inte kommit så långt i planeringen alls ! Men jag ser att den 29:e är en onsdag. Jag som trodde att det var en måndag. Så jag kan inte hur som helst. Men det går väl fler tåg!
    Jäklar, vilken härlig dag det har varit måste jag bara få tillägga!

  • Moulin

    Men skulle det inte gå att flytta träffen, vilken dag det än blir, till lite senare på kvällen? På så vis borde de flesta ha en chans att komma. Är det på dagen så är väl risken stor att många jobbar eller har annat för sig. Och i alla fall Wayne's har väl öppet ganska sent, åtminstone till tio? Går det inte att lägga träffen till kanske åtta - på så sätt hinner alla komma hem och äta och kanske lägga barnen om man har sådana.

  • Moulin

    Om man tar det vid fem-sex tiden då? Så att man hinner sluta jobba? Men det kanske inte underlättar för dem som har barn alls, snarare tvärtom... Eller en dag då alla är lediga och en tid som förhoppningsvis inte stör några planer för dagen, som lördag förmiddag eller söndag kväll? Äh. Bestäm ni. Här kommer jag och sabbar ert fina upplägg.

  • Moulin

    Hm. Verkar finnas två läger - kan bara på dagarna och kan bara på kvällarna/efter jobbet. Så här då - och det här är egentligen ganska tråkigt, men ändå. Om vi bestämmer en tid på dagen kommer hälften inte kunna komma och blir det en tid på kvällen kommer andra hälften inte kunna komma. Förutom de lyckostarna som har sommarlov då ! Skulle det inte gå att ha två träffar då, en på dagen och en på kvällen kanske med någon veckas mellanrum. Alla som kan och vill kommer givetvis på båda träffarna, men på så vis borde alla kunna åtminstone på någon av träffarna? Jag skulle i alla fall jättegärna träffas och se hur alla ni andra har det och hur ni har planerat och tänkt och få lite inspiration, och det tror jag att de flesta vill. Även om världen inte går under för min del om jag inte kan komma, jag har ju så länge kvar att planera innan det är dags och hinner väl gå på någon annan träff.

    Det blir ju tråkigt om alla inte kommer på samma träff, men alla har ju verkar ju hursomhelst inte ha möjlighet att komma vilken tid som än bestäms. Är det inte det bästa sättet för att alla ska få chansen att kunna komma? Eller är det dåligt att ha två träffar?

  • Moulin

    Callimillae: Jo, jag kan nog gärna komma om det blir någon till träff på någon eftermiddag eller kväll!
    Någon annan som är sugen på kvällsträff också?

Svar på tråden Träff i Umeå tråd nr 3